Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 idei de afaceri profitabile pentru 2012

de Adela Simonescu 09 Dec. 2011 9298
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ideile de afaceri potrivite pentru 2012 sunt in majoritatea lor idei de afaceri mici, restranse, mai simple si care necesita buget mai mic si program de lucru mai flexibil. Multi vor incerca sa isi puna in aplicare ideile de afaceri la domiciliu, in paralel cu locul actual de munca si au sanse mari de succes si in 2012.

Iata 7 idei de afaceri profitabile pentru 2012:

1. Idei de afaceri profitabile, afaceri in 2012: Cofetarie. Cofetariile rezista cu fruntea sus si pe timp de criza. Exista anumite produse care pur si simplu nu vor ceda in fata crizei economice si pentru care exista cerere mare in orice moment. Unele dintre acestea sunt dulciurile preparate in casa sau cele comercializate in cadrul cofetariilor. Sunt idei de afaceri destul de simple, insa nu presupun capital redus de investitii. Alegeti-va o locatie in care sa puteti detine suprematia si veniti cu produse de calitate si la preturi corecte.

2. Idei de afaceri profitabile, afaceri in 2012: Desktop Publishing. Iata una dintre activitatile extrem de banoase. Cei care detin deja specializare in acest domeniu pot deveni freelanceri de succes alaturi de aceste idei de afaceri profitabile pentru 2012.

3. Idei de afaceri profitabile, afaceri in 2012: Firma de webdesign. Mediul online se imbogateste cu o sumedenie de website-uri in fiecare luna. Dintre acestea puteti sa va extrageti proiectele de care va veti ocupa dvs sau angajatii recrutati. Sunt idei de afaceri destul de simple si usor de pus in aplicare pentru cei care detin minim 10.000 de euro capital de investitii initiale.

4. Idei de afaceri profitabile, afaceri in 2012: Librarie online. Librariile online sunt si ele idei de afaceri profitabile, idei de afaceri ce pot fi demarate si administrate de la domiciliul personal. Aveti nevoie de colaborari cu depozite de carte, cu alte librarii offline, cu furnizori avantajosi.

5. Idei de afaceri profitabile, afaceri in 2012: Agentie de plasare de bone si guvernante. Bonele si guvernantele sunt si ele la mare cautare in 2012 si cei care se vor orienta catre aceste idei de afaceri profitabile vor ajunge la succes prin servicii de calitate, de incredere.

6. Idei de afaceri profitabile, afaceri in 2012: Centru de slabit. Chiar si pe timp de criza, romanii inca mai detin in randul prioritatilor lor necesitatea de a slabi, de a arata bine, de a-si mentine sanatatea la un nivel optim. Multi sunt cei care vor apela la centrele care ii vor ajuta sa dea jos din kilogramele acumulate de-a lungul timpului. Vorbim despre idei de afaceri profitabile si care necesita capital solid de investitii.

7. Idei de afaceri profitabile, afaceri in 2012: Restaurant eco. Aceasta idee de afaceri cere capital mare, capital bine sustinut. Veti avea de investit in identificarea unei locatii strategice, centrale, in cooptarea de angajati bine pregatiti, de bucatari care pot urma profilul restaurantului dvs, de promovare intensa in mediul online.


Tags: idei de afaceriidei afaceriidei de afaceri profitabileafaceriafaceri 2012

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]