Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum ne deschidem o companie de taxi

de Adela Simonescu 27 Apr. 2017 35251
4.32 din 281 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Companiile de taxi sunt afaceri din ce in ce mai profitabile, datorita cererilor mari ale clientilor, nu numai din perioada sarbatorilor. Aceasta idee de afaceri nu este una care sa necesite cunostinte complexe din lumea afacerilor. Mai mult veti avea nevoie de o gandire organizata care sa va ajute sa gestionati afacerea cat mai bine posibil si cu riscuri cat mai mici.

Multe persoane apeleaza zilnic la aceste servicii, in defavoarea automobilelor personale sau transportului in comun.

Pentru a demara o astfel de afacere trebuie sa dispuneti de automobilele potrivite, moderne, dotate complet, asigurate si cu licente de functionare. Aceste demersuri nu sunt simplu de efectuat. Veti avea nevoie de ceva timp pentru a va aduce la ordinea de zi cu autoturismele care vor reprezenta sursa profitului dvs.

De asemenea, cei care se afla deja in aceasta afacere, recomanda sa nu se faca rabat de la calitatea de intreg pentru masini. Cu alte cuvinte, investiti in automobile si dotati-le corespunzator. In ziua de astazi, un taxi fara aer conditionat, fara un sistem modern de redare a posturilor radio si fara automatizare completa nu detine mari sanse pe piata. Clientii verifica dintr-un foc ce fel de masini au la dispozitie si o vor alege pe cea care ofera cele mai bune conditii la aceiasi bani cheltuiti.

De asemenea, exista si o conditie foarte importanta pe care multi proprietari de companii de taximetre trebuie sa o retina si sa o indeplineasca pentru profituri mari. Aveti nevoie de personal calificat si cu o orientare buna spre customer service. Este dificil sa gasesti multi angajati care sa stie cum sa interactioneze in mod optim cu un client iar afacerea este cea care are de pierdut in primul rand.

Desi va dura, probabil, mai mult timp, alegeti un proces de recrutare si selectie bazat pe experienta de lucru, pe modul in care conducatorii de taxi stiu sa ofere servicii de calitate si  o buna interactiune cu clientul.

Profiturile generate vor veni din sursa principala si apoi, din spatiul publicitar pe care il veti inchiria in schimbul unor sume de bani negociabile cu diverse companii sau firme. Masinile sunt noi unelte de promovare pentru acestea si sunt considerate foarte eficiente in a atrage atentia.

Promovarea serviciilor companiei dvs se poate face in moduri numeroase, incepand cu flyere, carti de vizita inmanate cunoscutilor, un website unde sa va faceti oferte si datele de contact cunoscute, advertising in diverse publicatii samd.




Tags: companie taxiafacerecompanie taximetre

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.32 din 5 - 281 voturi.

Articole conexe

De ce spalatoria auto self-service este o idee buna de afacere

de Idei de afaceri
01 Mar 2024
Spalatoriile auto self-service reprezinta o oportunitate foarte interesanta de afacere. Afla ce avantaje aduce aceasta optiune, cum sa iti calculezi...

Afacere cu gemuri. Viziune si strategie

de Idei de afaceri
24 Ian 2024
Europa este o piata concurentiala extrem de competitiva. Daca in tara noastra, de cele mai multe ori, afacerile se pornesc si se deruleaza „dupa...

Cresterea lipitorilor. O afacere dezvoltata in Romania

de Idei de afaceri
11 Nov 2022
A fost o vreme cand incasarile din vanzarea de lipitori in Franta au fost mai mari decat cele din vanzarea de cereale. Nemtii folosesc pe scara larga...

Avantajele investitiei intr-o afacere cu flori in ghiveci

de Idei de afaceri
20 Oct 2023
Afacerile includ investitii importante, insa nu doar sumele trebuie luate in calcul. Atunci cand vrei sa investesti intr-o afacere, cu flori in...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]