Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa va publicati cartea de retete culinare

de Maria Nicutar 04 Iun. 2011 4159
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca detineti o pasiune pentru gatit, dispuneti de talent si creativitate si stiti cum sa comunicati usor cu interlocutorii dvs avem o veste buna:puteti sa scoateti profituri generoase si sa deveniti o vedeta in acelasi timp prin intermediul unei carti de retete culinare.

O afacere pe cat de simpla, pe atat de placuta si necostisitoare. Antreprenorii care doresc sa dea lovitura in acest domeniu trebuie sa dispuna de un calculator conectat la internet, de timp si energie necesare prepararii meniurilor si redactarii cartii.

Autorii de carti de bucate recomanda ca orice reteta adaugata, sa fie, in prealabil, testata. Cu alte cuvinte trebuie sa preparati dvs reteta, sa faceti modificari unde este cazul si abia apoi puteti sa o introduceti in carte.

Un element important pentru cartile de retete culinare il reprezinta imaginile, grafica si layout-ul lor. Daca nu detineti cunostinte de design si de prelucrare de imagini este benefic sa apelati la serviciile unor specialisti din domeniu.

Nu uitati ca de multe ori o carte se judeca dupa coperti si nu va permiteti sa pierdeti acest segment al consumatorilor. Investiti bani in aspectul ei si nu faceti rabat de la calitatea hartiei si a pozelor afisate.

Daca aveti o camera digitala performanta puteti sa va alcatuiti dvs baza de date de imagini pe care le veti folosi in editarea cartii. Stabiliti de la inceput cate pagini doriti sa aiba cartea, cate retete si in cazul carora doriti sa afisati imagini cu instructiuni.

De asemenea, in functie de spatiul pe care il aveti la dispozitie trebuie sa decideti ce marime vor avea pozele si in functie de acest lucru veti sti cum sa va focalizati subiectul imaginilor.

Pentru a putea obtine o asezare in pagina care sa creeze un efect deosebit trebuie sa aveti cunostinte de layout. Puteti sa va ajutati de software-uri precum Quark Express si Adobe InDesign pentru a proiecta o macheta gata sa fie publicata.

Nu uitati sa va dati cartea rudelor sau prietenilor pentru a o citi si testa retetele. Feedback-ul este esential deoarece puteti descoperi greseli majore sau puncte care pot fi imbunatatite. Aflati cat de usor de inteles sunt retetele si cum sunt imaginile anexate.

Mai mult, trebuie sa alocati timp si website-ului dedicat acestei afaceri. Prezentati-va cartea cu un mic sumar, cateva retete interesante si lasati posibilitatea utilizatorilor sa va achizitioneze cartea in format tiparit sau digital.

Descarcarea in format digital este metoda de publicare cea mai simpla si necostisitoare. Continutul cartii se transfera in format PDF iar banii se transfera in contul dvs bancar.

Publicarea cartii in format tiparit necesita mai multe demersuri printre care si obitnerea de aprobare din partea unui editor. Acesta decide daca editura pe care o reprezinta va va tipari cartea si cat potential are pentru a fi achizitionata. Mult succes!




Tags: carte retete culinareafacerecarte de bucate

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Caciu: 150 de milioane de euro disponibile pentru digitalizarea IMM-urilor

de Bianca Tila
21 Mar 2024
Antreprenorii au posibilitatea de a beneficia de granturi de pana la 150 de milioane de euro pentru dezvoltarea tehnologiilor digitale avansate pe...

Piata criptomonedelor revine. Bitcoin atinge un nou record

de Bianca Tila
11 Mar 2024
Bitcoin a atins un nou record, depasind pragul de 71.000 de dolari, avand in vedere ca interesul pentru criptomoneda a crescut datorita perspectivei...

Indicele ROBOR a stagnat

de Bianca Tila
06 Mar 2024
Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat la 6,08% Indicele ROBOR la 6 luni a stagnat la 6,11%. Indicele ROBOR la 3 luni este cel in functie de care sunt...

De ce spalatoria auto self-service este o idee buna de afacere

de Idei de afaceri
01 Mar 2024
Spalatoriile auto self-service reprezinta o oportunitate foarte interesanta de afacere. Afla ce avantaje aduce aceasta optiune, cum sa iti calculezi...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]