Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ideile de afaceri care ne aduc bani, si pe timp de criza!

de Maria Nicutar 31 Mar. 2012 6356
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ideile de afaceri sunt pasiunea noastra si acest lucru se poate vedea usor. Ne trezim dimineata cu gandul la ele, le cautam in reviste de specialitate, transpiram cu gandul ca am pus ochii pe o idee geniala aparuta pe neasteptate. Adevarul este ca majoritatea romanilor viseaza sa devina antreprenori si ca doar o mica pondere vor lua taurul de coarne. Poate ca unii inca nu si-au intalnit ideile de afaceri pereche.

Iata 7 idei de afaceri care ne aduc bani si pe timp de criza:

1. Agentie de recrutare si plasare de personal pentru ingrijirea persoanelor varstnice. Acestea sunt idei de afaceri castigatoare pentru 2012 si pentru anii care urmeaza. Multe persoane prefera sa nu isi interneze bunicii, parintii sau alte cunostinte intr-un azil, ci sa le angajeze personal de ingijire la domiciliu. Este o realitate si cei care detin un capital de minim 5000 de euro pot porni in valorificarea acestor idei de afaceri in 2012.

2. Gradinita particulara si afterschool. Din nou, o realitate cat se poate de profitabila si o sursa buna de idei de afaceri in 2012. Suntem bombardati cu stiri referitoare la lisa locurilor in gradinitele de stat si chiar si in cele particulare. Solutia? Intram si noi in acest domeniu pentru care exista o mare cerere de servicii specializate.

3. Afaceri cu remedii naturiste. Din remedii naturiste putem extrage numeroase idei de afaceri in 2012. Daca avem teren, ne apucam sa cultivam plante medicinale. Daca vrem sa muncim de acasa, ne deschidem un magazin online cu remedii naturiste. Daca vrem o afacere mai complexa, ne deschidem un plafar offline. Toate sunt idei de afaceri profitabile in 2012 si in anii care urmeaza. Romanii vad remediile naturiste ca pe produse eficiente si mult mai ieftine decat medicamentele clasice conexe.

4. Design interior. Design-ul interior reprezinta o suma de servicii pe care nu le consideram un lux, ci o necesitate. Suntem tentati sa lasam o suma de bani pe mana unui profesionist, macar o data la fiecare cinci ani.

5. Consultanta. Serviciile de consultanta, in orice domeniu ar fi acestea, sunt servicii extrem de importante pentru numerosi afaceristi si nu numai. Consultanta de specialitate ne ajuta sa economisim, sa evitam accidente, sa diminuam riscuri, sa luam cele mai bune decizii in contul afacerilor de la care asteptam profituri.

6. Comert online in retail. Comertul online in domeniul retail-ului este extrem de popular si sursa buna de idei de afaceri in 2012 si nu numai. Mediul online se dezvolta si nu pare sa se opreasca prea curand.

7. Asistenti virtuali. Asistentii virtuali sunt cautati tocmai din dorinta multor afaceristi de a-si reduce costurile. Acestia lucreaza de la domiciliul personal si sustin comunicarea cu restul echipei sau managerilor via mediul online. Si aceste necesitati nasc idei de afaceri potrivite pentru 2012: agentie de plasare si recrutare de asistenti virtuali, consultanta pentru trecerea de la personal permanent la personal virtual samd.


Tags: idei de afaceri in 2012idei de afaceri 2012idei de afaceriidei afaceriafaceriidei de afaceri pe timp de criza

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]