Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Oportunitati de afaceri de valorificat in 2013!

de Victor Oancea 14 Mai. 2013 3236
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Exista numeroase oportunitati de afaceri ideale pentru 2013. Discutam si despre agricultura si despre online, despre handmade si oportunitati de afaceri la domiciliu sau in strainatate. Exista optiuni, daca asta cautam. Ce trebuie sa constientizam este faptul ca trebuie sa ne orientam catre acele oportunitati care sa functioneze cu siguranta, fara riscuri majore, fara obstacole majore.

Si aici deja observam cum perspectiva se ingusteaza enorm! Nu mai pare o idee asa buna sa cultivam grau sau porumb anul acesta, ci sa ne orientam catre culturi mai originale, mai banoase, pe terenuri de suprafete mai reduse si convertite la ecologism (ex: goji, merisoare, aronia, plante medicinale bio, broccoli, andive samd).

Pe acelasi model, intelegem faptul ca inainte de a alege acele oportunitati de afaceri pe care sa le valorificam, trebuie sa realizam si pe ce cheltuie oamenii bani! Pe ce ne dam banii cel mai mult si fara sa regretam, fara sa stam mult pe ganduri si fara sa opunem rezistenta?

In mod real, descoperim faptul ca romanii si strainii dau bani multi pe medicamente si servicii medicale, pe hrana si mancare de lux (somon, icre negre, pateu foie gras, crochete de orez BIO, sosuri sofisticate samd), pe jucarii si obiecte pentru copii, bebelusi, cadouri si carti, gadgeturi si produse IT.

In mare, cam pe aceste tipuri de produse ne dam banii si noi. Cine poate rezista ideii de a-si cumpara o tableta cu ecran mare, un parfum ametitor, jucarii copilului, asigurari medicale, medicamente samd? Nimeni! Facem ce facem, chiar si pe timp de criza, si cumparam ce ne trebuie. Alegem ceva mai mic, cantitati mai reduse, cu functii mai putine, cu aspect mai modest, dar ne asiguram nevoile si dorintele, mai ales dorintele!

Asa ca pentru 2013, noi va recomandam sa valorificati oportunitati de afaceri din domenii de interes major: clinici medicale private, farmacii si plafar-uri, fast-food-uri cu mancare sanatoasa, magazine online cu reduceri la jucarii si haine pentru copii, gadget-uri resigilate sau SH, magazine online si offline de marfa SH, magazine online si offline de cadouri, carti digitale si carti print, solutii pentru slabire samd.

Mai presus de orice, noi va recomandam sa va nisati in functie de datele si statisticile pe care le puteti extrage din cercetarile si documentarile efectuate. Lucrati cu profesionisti si mizati pe online cat mai mult cu putinta!

Mult succes la valorificarea celor mai profitabile oportunitati de afaceri!


sursa foto: www.sxc.hu


Tags: oportunitati de afacerioportunitati afacerioportunitate de afacere

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Oportunitati de afaceri cu produse din piele naturala

de Camelia Diaconu
10 Iun 2019
Produsele din piele naturala se bucura de succes inca din cele mai vechi timpuri, chiar din anul 3500 i Hr. În prezent, pielea este considerata unul...

5 Oportunitati de afaceri pentru luna decembrie

de Camelia Diaconu
26 Nov 2019
Afacerile sezoniere sunt de multe ori o sursa substantiala de venit, de aici si tot mai multe afaceri deschise doar vara sau pe timp de iarna. Astazi...

Trei oportunitati de afaceri in Romania

de Ideideafaceri.ro
03 Feb 2020
Ne indreptam cu pasi repezi spre a doua parte a anului 2018, insa asta nu inseamna ca timpul este pierdut. Iata 3 oportunitati de afaceri pe care le...

Oportunitati de afaceri cu anvelope reciclate. Transforma anvelopele uzate in bani!

de Teo Manole
12 Apr 2016
Anvelopele uzate pot reprezenta o buna oportunitate de afaceri. In plus, beneficiarul acestei afaceri lucreaza pe doua fronturi: cel al castigului si...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]