Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Companiile-inger in 2012, cele mai bune miscari pentru afaceri de succes

de Maria Nicutar 29 Dec. 2011 3562
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Suntem aproape de 2012 si 2011 ne-a invatat un lucru formidabil pe care dorim sa il implementam in anul care vine. Stim cat de important este sa dai inapoi ceva de valoare, sa iti proiectezi o imagine de companie-inger, de companie careia ii pasa nu doar de profiturile sale, ci de bunastarea audientei sale sau de bunastarea unei audiente total diferite.

Iata cateva miscari super-inteligente pentru succes in afaceri in 2012, miscari care trebuie sa isi aiba rasunetul in planul dvs de afaceri:

1. Donatiile. Donatiile sunt la moda, sunt in mare voga si cei care se implica in aceste miscari vor fi antreprenori super-castigati. Donatiile sunt pentru companiile puternice, pentru companiile care pot da indeajuns de mult pentru a se face remarcate in acelasi timp in care fac un bine mare, un bine major. Una este sa dai un cent la fiecare laptop vandut si una este sa finantezi construirea unui orfelinat modern.

2. Sponsori pentru diverse programe. Si aceasta este o miscare inteligenta pentru 2012, o miscare pentru afaceri de succes. Sponsorii nu doneaza o singura data, ci se implica activ in diverse programe, proiecte, miscari, mersul unor asociatii sau organizatii. Dati inapoi catre anumite comunitati defavorizate sau in contul programelor care sustin dezvoltarea si imbunatatirea unor aspecte decisive pentru audientele dvs.

3. Reciclati tot ce se poate recicla. Aceasta este o miscare mai mult decat inspirata si una care devine vitala. Deja companiile care se implica in activitatile de reciclare sunt privite ca si companii-inger, ca si companii constiente de necesitatile si problemele mediului inconjurator, ca si companii in care avem mai multa incredere si spre care tindem cu toata determinarea.

4. Folositi materie prima de calitate, organica si tehnologii de productie care nu polueaza, care nu dauneaza. Deciziile anti-poluare sunt si ele in voga si va arata partea constienta, partea interesata de binele mediului inconjurator catre audientele dvs.

5. Treceti pe energie eoliana, solara, economisiti combustibilul si hartia, economisiti orice se poate. Si prin aceasta miscare strategica veti coopta clienti mai multi si veti determina mai multe audiente sa se mute in tabara dvs, datorita unor gesturi admirabile.


Tags: energie eolianadonatiicompanie-ingerreciclareafaceri de succes

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri de succes. Strategia de resurse umane

de Idei de afaceri
26 Oct 2023
Strategia de resurse umane este ansamblul structurat al activitatilor de resurse umane prin care o firma urmareste sa-si indeplineasca obiectivele...

Top 5 afaceri de succes pe care le poti incepe daca esti pasionat de sport

05 Mai 2021
Pasiunea pentru o activitate, un sport sau un obiect poate reprezenta o idee de succes de afacere, mai ales ca, orice munca facuta din placere si...

10 sfaturi utile pentru un plan de afaceri de succes

de Alina Constantinescu
09 Dec 2020
A face afaceri inseamna in primul rand sa iei decizii. Nu poti pleca in necunoscut, trebuie sa cunosti in detaliu piata, clientii, competitorii. Un...

Secretul unei afaceri de succes? Un plan de afaceri bine realizat!

de Alina Constantinescu
31 Dec 2020
Pentru cine se realizeaza un plan de afaceri? Surprinzator, insa planul de afaceri il realizezi in primul rand pentru tine! Cu toate acestea, este...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]