Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De ce este timpul sa va alegeti un partener de afaceri si ce aveti de castigat?

de Maria Nicutar 14 Iun. 2011 2985
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

In afaceri multi antreprenori prefera sa nu intre in parteneriate din cauza faptului ca exista posiblitatea aparitiei de probleme de natura legala. Cei doi sau mai multi parteneri pot ajunge la neintelegeri iar afacerea are cel mai mult de pierdut. Mai mult, ideile de afaceri se pot fura, clientii, angajatii si aproape tot ce se poate rosti.

Cu toate acestea, un avocat abil va poate sfatui ce metoda sa alegeti pentru a semna cel mai bun contract cu cele mai avantajoase clauze pentru a va proteja afacerea si tot ce revine de pe urma acesteia. Desigur, noul partener va castiga o parte din afacerea dvs si va avea acces in masura, in care se decide de comun acord, la parti importante ale acesteia.

Daca va decideti sa incepeti un parteneriat trebuie sa cunoasteti cateva beneficii importante:

1.    De obicei, antreprenorii isi aleg parteneri care sa aduca un plus de capital destinat investitiilor in afacere. Daca nu dispuneti de bani suficienti pentru a va demara sau administra afacerea si nu doriti sa apelati la o institutie bancara, aceasta este o solutie. Dvs decideti cat este de buna!

2.    Partenerii de afaceri mai aduc si un plus de cunostinte. Cu alte cuvinte, daca detineti o ferma de prepelite japoneze si nu aveti cunostintele necesare pentru a o administra, pentru a achizitiona materialul genetic pentru popularea crescatoriei samd, este benefic sa recurgeti la ajutorul unui specialist care sa fie alaturi de dvs si de afacere in scopul prosperitatii acesteia.

3.    Partenerii de afaceri vin cu experienta in industria in care va plasati afacerea. Detineti o agentie de relatii publice? Detineti cunostintele necesare, dar nu aveti experienta in acest domeniu? Atunci putem vorbi despre beneficiile unui partener avizat, abilitat sa va faca turul de onoare, sa va invete legile nescrise in industria in care activati.

4.    Un ultim mare beneficiu pe care il castigati de pe urma unui parteneriat in afaceri, este flexibilitatea pe care o castigati in viata dvs profesionala. Toti antreprenorii cunosc zilele de alergatura, cu hartii, dosare, plati de facturi, probleme cu furnizorii samd. Toate acestea va cer prezenta in alt loc decat la firma. In tot acest timp este benefic sa va lasati un supervisor alaturi de angajati pentru orice problema s-ar ivi. Partenerii de afaceri in care aveti incredere ar putea sa va substituie locul atunci cand va este imposibil sa fiti prezent sau, de ce nu, cand doriti o vacanta.





Tags: parteneri de afacereparteneriat in afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]