Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

9 sfaturi pentru oameni de afaceri de succes!

de Matei Antonescu 14 Mar. 2012 4994
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Oamenii de afaceri de succes se formeaza in timp. Nimeni nu se naste invatat si, de multe ori, ne este dat sa invatam din propriile greseli, greselile care ne dor cel mai tare, greselile care ne taia mult din avantul antreprenorial. Cei care aspira la statutul de om de afaceri de succes pot invata si din sfaturile si indrumarile celor care deja cunosc succesul si care ne pot oferi o directie buna in afaceri.

Iata 9 sfaturi pentru oameni de afaceri de succes:

1. Nu ramaneti la prima faza a ideii de afaceri pe care doriti sa o valorificati. Cautati, intotdeauna, sa o imbunatatiti, sa o dezvoltati, sa gasiti noi oportunitati prin care sa va extindeti sansele de profitabilitate.

2. Construiti un brand inca de la inceput. Oamenii de afaceri de succes trebuie sa isi concentreze atentia pe cladirea unui brand chiar si cand sansele de succes sunt limitate
, chiar si cand lucram de la domiciliul personal si cand afacerile sunt sustinute de doar 2 angajati.

3. Oamenii de afaceri de succes trebuie sa invete sa fie leaderi pentru subordonatii lor.

4. Oamenii de afaceri de succes trebuie sa detina abilitatea de a se adapta la schimbari si modificari in industria, nisa sau sub-nisa pe care se pozitioneaza cu afacerile lor.

5. Oamenii de afaceri de succes trebuie sa stie ca printre cele mai importante aspecte pentru profitabilitate se numara si puterea de diferentiere.
Aduceti unicitate si inovatie, originalitate si creativitate in afacerile dvs, pentru succes deplin.

6. Oamenii de afaceri de succes isi remunereaza angajatii in mod corect fiindca ei inteleg faptul ca fara angajati nu am mai putea indeplini nici cele mai neinsemnate sarcini.

7. Oamenii de afaceri de succes isi inteleg competitorii si cand nu pot intra in competitie cu sanse solide, vor coopera, se vor asocia, vor intra in parteneriate.


8. Oamenii de afaceri de succes sunt si cei care trebuie sa inteleaga puterea si necesitatea de implementare a standardelor ecologice in afaceri. Afacerile "verzi" sunt mai profitabile si sunt considerate a fi afaceri de viitor si tinte perfecte pentru investitori inteligenti.

9. Oamenii de afaceri trebuie sa stie cat de importanti sunt clientii si ca lor li se datoreaza o mare parte din profiturile aduse in afaceri.


Tags: oameni de afaceriafaceri de succesafacerisucces afaceriafaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Feb 2023
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Start in afaceri. Bariere la intrarea in afaceri ecologice

de Idei de afaceri
07 Feb 2024
Barierele la intrare sunt acele conditii care fac dificila sau imposibila intrarea unei firme pe piata. Daca firmele concurente din zona...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]