Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afacerea de apartament: 5 idei de a investi!

de Julian Manescu 10 Oct. 2017 16882
4.25 din 61 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Din ce in ce mai multi prefera sa imbine utilul cu placutul, munca cu familia, timpul liber cu cel petrecut la birou si asa mai departe… Daca nu ai deja un astfel de proiect in minte, iata cateva sugestii pertinente pe care le poti folosi in cel mai nobil scop – acela de a-ti castiga decent existenta si de a asigura familiei un venit.

Foloseste-te de internet pentru a-ti perfectiona cunostintele sau abilitatile, dar si pentru a-ti gasi clienti si pentru a te promova.

1.    Scrie continut online

Poti scrie articole pe site-uri sau bloguri fie pentru tine, fie pentru altii. De la editorial de make-up, beauty, lifestyle, business, dieta, la recenzii de carti, filme, rezumate, documentare si chiar eseuri pentru liceu sau facultate. In acest domeniu nu conteaza atat de mult experienta, cat tehnica de a scrie. Daca te exprimi corect in scris, daca reusesti sa te faci inteles si transmiti mesajul cu incarcatura specifica, iti vei gasi rapid colaboratori. Vei avea, insa, nevoie de timp pentru documentare, pentru a aduna informatiile de care ai nevoie si de creativitate pentru a le expune in maniera pe care ai gandit-o.

2.    Intermediaza produse sau servicii

Te poti folosi de internet ca resursa pentru rotunjirea venitului. Te-ai gandit cati intermediaza produse si servicii? Ei bine, foarte multi. Si inca mai este loc daca gasesti nisa potrivita. Spre exemplu, pe retelele de socializare vei gasi adesea persoane fizice care importa imbracaminte pentru copii, costume de baie si lenjerie de la branduri renumite, dar si multe alte tipuri de produse.

3.    Da viata pasiunii tale

Daca ai un hobby si din mainile tale ies opere de arta, este timpul sa-l lasi sa produca mai mult. Ia-ti inima in dinti si porneste o mica afacere. Creatiile hand-made sunt la mare cautare, in special, pe internet. Tot pe retele de socializare exista tinere talente care expun spre vanzare bentite, papioane, bretele, palarii, genti cu imprimeuri, seturi pentru nou nascuti, albume foto, marturii, aranjamente florale, bijuterii, dulciuri si cadouri culinare, cum imi place sa le numesc.

Cum sa faci bani de acasa: incepe o afacere cu felicitari handmade >>
 
4.    Creeaza haine pentru bebelusi

Domeniul acesta va fi intotdeauna la moda si, mai ales, in atentia oricarui parinte. Pe principiul “totul pana la copil”, o astfel de afacere merita speculata. In cadrul targurilor pentru copii si viitoare mamici poti intalni fabrici din tara cu care poti colabora. Poti crea, de altfel, si o matrita pentru propriul tau brand. Apoi, pe site si pe retele de socializare poti vinde linistit.

5.    Organizator evenimente

De la zile de nastere la sarbatori, o astfel de afacere se promoveaza prin recomandarile de la prieteni si rude. Alege tematica, aduna furnizorii si urmareste pana la final organizarea evenimentului.

Dar despre fiecare in parte, vom povesti mai pe larg in articolele viitoare.


Tags: afacere de apartamentideimunca in familietimp liberbirouproiectvenit

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.25 din 5 - 61 voturi.

Articole conexe

Afacere fara efort cu un venit de 1.000 euro lunar

de Idei de afaceri
24 Mar 2023
Piata felicitarilor de lux este o oportunitate, acestea se comercializeaza la un pret de 10 - 12 lei. Fabricarea produselor nu depaseste mai mult de...

Masurile de protectie sanitara la birou. Cat de importante sunt pentru bunastarea angajatilor

de Idei de afaceri
14 Dec 2021
Pandemia de Covid-19 a schimbat radical felul in care privim si abordam munca de la birou. Odata cu masurile de protectie, interactiunile dintre...

Idei de afaceri pentru 2022

de Idei de afaceri
11 Nov 2021
Chiar daca piata de afaceri pare sa se confrunte in prezent cu un declin masiv, nu inseamna ca trebuie sa te opresti din a-ti vedea visul implinit....

4 idei de afaceri inca potrivite pentru 2021

de Florin Amariei
22 Iul 2021
A porni intr-o astfel de aventura inseamna ca iti doresti ca viata ta sa se schimbe. Antreprenoriatul nu este usor, mai ales daca nu ai multe resurse...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]