Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce costuri implica deschiderea unei cafenele?

de Maria Nicutar 04 Iul. 2017 23493
4.15 din 84 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afacerile cafenelelelor sunt prospere atunci cand sunt demarate si administrate conform unui plan bine pus la punct, care sa ia in calcul toate costurile aferente si cheltuielile neprevazute. Antreprenorii trebuie sa fie constienti ca vor avea nevoie de un capital solid si de investitii importante de-a lungul desfasurarii activitatii in aceasta afacere.

Haideti sa vedem care sunt principalele surse de cheltuieli:

1. Infiintarea firmei. Fie ca doriti sa va ocupati dvs de acest demers sau alegeti sa apelati la serviciile unui avocat, va trebui sa scoateti ceva bani din buzunar pentru a putea incepe sa activati in acest domeniu.

2. Locatia. Daca deja dispuneti de spatiul in care doriti sa va amplasati cafeneaua, veti reusi sa reduceti considerabil chletuielile aferente. Chiria pentru o locatie difera in functie de zona orasului in care aceasta se gaseste si de marimea spatiului.

Cafenelele au nevoie de trafic itens de trecatori pentru a-si face necesarul zilnic de vanzari. De aceea, este recomandat sa nu faceti rabat in aceasta directie. Alegeti o locatie favorabila si platiti o suma mai mare pentru a va asigura de profitabilitatea afacerii dvs.

3. Spatiul gasit sau pe care il detineti are nevoie de renovare, de serviciile unui decorator profesionist, de modificari. Fie ca doriti sa largiti o incapere, sau doriti sa adaugati un grup sanitar, va trebui sa veniti cu un capital solid pentru a va modifica spatiul pentru o functionalitate optima a spatiului. Alege dintre aceste 8 tipuri de cafenele foarte atractive>>

Ambianta cafenelelor se situeaza pe locul al patrulea in topul preferintelor clientilor, dupa calitatea produselor, serviciilor oferite si dupa nivelul preturilor practicate. Cu alte cuvinte, este vital sa apelati la serviciile unui profesionist pentru o atmosfera unica.

4. Mobilierul si echipamentul. Nu puteti sa demarati o astfel de afacere in 2011 cu o cafetiera normala si un stand de sucuri. Aveti nevoie de echipament profesional pentru prepararea bauturilor pe baza de cafea si a produselor anexe. Majoritatea cafenelelor mai au si produse de patiserie sau sandwich-uri si scot bani in plus pentru achizitionarea instrumentelor de preparare.

5. Stocul initial nu trebuie neglijat. Multi antreprenori din acest domeniu nu reusesc sa aprecize corect numarul de clienti pe care il vor avea la debutul cafenelei. De aceea este benefic sa aveti un stoc important de produse necesare desfasurarii activitatii. De la cafea, pana la sucuri, vesela si pana la prosoape de hartie, trebuie sa fiti sigur ca nu veti ramane fara produsele necesare.

Incercati sa acordati timp mai mare pentru gasirea unui furnizor care sa va comercializeze produse de calitate la preturi avantajoase si cu regularitate maxima.




Tags: costuri cafeneadeschiderea cafenelelorafacere cu cafeaafacere cu cafenea

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.15 din 5 - 84 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]