Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De ce sunt si vremurile rele bune la ceva

de Liliana Constantin 18 Feb. 2011 3048
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Albert Einstein spunea ca nu putem rezolva probleme cu aceeasi gandire pe care am avut-o cand le-am creat. Atunci cand intampinam perioade mai dificile si apar anumite piedici in dezvoltarea afacerilor, trebuie sa stim cum sa ne adaptam la noile conditii.

De fapt, putem transforma anul 2011 intr-un an perfect pentru afaceri pentru ca putem incepe sa facem lucrurile asa cum trebuie. Afacerile mici care obtin acum succesul vor creste vertiginos atunci cand economia isi va restabili un echilibru care sa aduca profit continuu afacerilor.



Prea multe afaceri se concentreaza insa in prezent pe obtinerea unor rezultate rapide si nu mai reusesc sa iasa dintr-o rutina care aduce cu sine aceleasi rezultate de fiecare data. In loc sa ne concentram asupra lucrurilor pe care nu ni le dorim, ar trebui sa ne directionam atentia catre ceea ce am dori sa se intample.

O atitudine optimista este recomandata impreuna cu aceste strategii. Asa ca in vreme ce alti antreprenori se gandesc cu teama la ceea ce s-ar putea intampla in anumite situatii pe care le implica desfasurarea unei afaceri, cea mai buna solutie este sa gandim pozitiv si sa cautam oportunitati de dezvoltare acolo unde ceilalti vad piedici.

Bazeaza-te pe propriile indemanari si identifica, in cazul afacerii tale, acea oportunitate de care afacerea ta trebuie sa profite chiar acum. Problemele sunt inevitabile pentru ca acesta este mersul firesc al lucrurilor, dar solutia in astfel de cazuri este sa devii un om care stie sa rezolve si mai bine problemele. Iar o atitudine pozitiva este intotdeauna mai productiva decat una care pune raul inainte.

Aminteste-ti si ca nu esti singurul in aceeasi situatie. Identifica aspectele afacerii tale care ar trebui dezvoltate, fii activ in cadrul conferintelor, impartaseste-ti ideile optimiste si fii atent la ceea ce au ceilalti de spus. Munceste in timp ce gandurile tale sunt pozitive si cred in succes, iar afacerea ta se va dezvolta asa cum ti-ai dorit.



Tags: editorialvremurialbert einstein

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]