Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De la pasiune la idei de afaceri profitabile!

de Ilinca Dobrescu 07 Mar. 2012 3028
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Drumul de la pasiune in cea mai pura stare la idei de afaceri si apoi la afaceri profitabile este unul lung, dificil, sinuos. Nu e de ajuns sa avem o pasiune mareata ci este nevoie de resurse multiple si variate.

Iata cum se transforma o pasiune in idei de afaceri si apoi in afaceri profitabile, conform publicatiei Entrepreneur:

1. Nu ne bazam doar pe pasiune.
Pasiunea este esentiala pentru succesul oricarei afaceri si pentru simpla trecere de la idei de afaceri la afaceri demarate. Chiar si asa, avem nevoie de o baza reala, de o baza de resurse care sa ne avizeze ca antreprenori cu potential.

2. Angajam oameni pasionati. Personalul reprezinta ingredientul cheie pentru succesul unei afaceri, pentru tranzitia cu succes de la stadiul de idee de afaceri la proiect pus in aplicare in mod corect. Angajati oameni care sa va inteleaga si sa va impartaseasca pasiunea pentru a fi pe aceeasi lungime de unda, pentru a va sincroniza eforturile de a aduce afacerile pe o linie continua de profitabilitate.

3. Ne impartasim pasiunea. Exista numerosi alti oameni care va inteleg si va impartasesc pasiunea. Katie Weber si-a abandonat locul pentru munca pentru a-si demara o afacere in domeniul consultantei pe baza hobby-ului ei pentru feng shui. Dupa lansarea unui newsletter a reusit sa castige numerosi subscriberi si vorba s-a dus mai departe in mod rapid, totul datorita deciziei de a-si face cunoscuta pasiunea si hobby-ul.

4. Mentinem pasiunea in stare vie. Pasiunea este trecatoare si acest lucru nu este unul necunoscut. O pasiune de-o viata se poate stinge pe fundalul unei vieti profesionale ocupate, incarcate. Este vital sa stim de unde am pornit, de ce am demarat o afacere si care era viziunea care ne-a calauzit in aceasta directie, de la bun inceput.

5. Facem din distractie o prioritate reala. O cultura pozitiva la locul de munca este si ea esentiala pentru un nivel inalt de productivitate si performanta. Angajatii si conducerea au nevoie de un climat care sa intretina distractia, ideile noi, proiectele care sa aduca inovatie in afaceri, creativitatea, joaca in gandire si libertatea de exprimare.

6. Pasiunea si expansiunea! Pasiunea trebuie sa cunoasca si expansiunea. O greseala majora este cea de a stagna, cea de a te mentine reticent la schimbare. Ramaneti deschis la schimbari, la idei noi si dezvoltati-va in mod continuu in directiile cele mai viabile pentru exprimarea pasiunii dvs.


Tags: pasiune afaceriafaceriidei de afaceriidei afaceriidei de afaceri noipasiune in afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Rentabilitatea intreprinderii. Cum pot masura succesul afacerii mele

de Bianca Tila
17 Apr 2024
Viata de business nu se refuza doar la a comercializa un produs, ci are in compozitia sa elemente cheie, strategii de marketing, evaluarea ideii de...

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Feb 2023
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]