Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ferma de raci, afacerea care ne aduce profituri serioase!

de Matei Antonescu 07 Feb. 2012 5964
3.5 din 6 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ferma de raci se inscrie in categoria afacerilor profitabile si in categoria afacerilor de familie. Nu discutam despre afaceri ce necesita capitaluri uriase de investitii si nici despre afaceri care ne rapesc mult timp pentru administrare. Racii sunt usor de crescut si de intretinut si sunt comercializati la preturi care ne avantajeaza in mod real.

Ferma de raci reprezinta unul dintre proiectele spre care se orienteaza multi romani si foarte multi straini deja au scos profituri superbe din astacicultura ( cresterea si ingrijirea racilor). Pentru unii afaceristi, totul a pornit din glume, pentru unii afacerile au pornit dintr-un hobby foarte serios.

Iata cateva dintre avantajele majore pe care afacerile profitabile cu ferma de raci le presupun:

1. Afacerile cu ferma de raci sunt eligibile pentru proiectele de finantare prin intermediul fondurilor europene.

2. Fermele de raci nu necesita capitaluri uriase de bani, cateva mii de euro fiind de ajuns pentru cei care detin deja un teren potrivit pentru astacicultura.

3. Fermele de raci mai detin sanse reale de a se transforma in afaceri profitabile si datorita cererii, care excede cu mult oferta pe piata.

4. Fermele de raci nu presupun eforturi uriase de intretinere si ingrijire. Multi afaceristi considera aceste afaceri ca pe hobby-uri, ca pe activitati usoare, placute si cu mare potential de a se transforma in afaceri de familie. Sa nu neglijam faptul ca racii sunt vietati usor de crescut si de intretinut.

5. Racii sunt considerati delicatese si din ce in ce mai multi romani ajung sa deguste micile vietati in cadrul restaurantelor respectabile.

6. Profiturile estimate de specialisti din acest domeniu ajung la suma de 30.000 de euro pe an. Este un profit demn de luat in considerare, un profit realist si tangibil.

7. Nu in ultimul rand, afacerile cu ferma de raci presupun o cale optionala de dezvoltare, restaurantul su specific pescaresc.


>>>Aflati toate detaliile de care aveti nevoie pentru a pune pe picioare si pentru a conduce cu succes o afacere personala cu propria dvs ferma de raci. Ghidul pe care il aveti la dispozitie este alcatuit de un expert din acest domeniu!


Tags: ferma de raciferme de raciafaceri ferma de raciafacere cu raciafaceri cu raciafaceri profitabile

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.5 din 5 - 6 voturi.

Articole conexe

Afaceri profitabile in timpul liber

de Idei de afaceri
20 Mar 2024
O idee de afacere profitabila pe care o poti demara in timpul liber este realizarea de caricaturi personalizate. Pentru aceasta afacere nu este...

3 idei de afaceri profitabile care tin cont de nevoile de baza ale potentialilor clienti

de Idei de afaceri
14 Aug 2020
Chiar daca in Romania, dar si pe plan international, majoritatea businessurilor au fost afectate de pandemie, in anumite domenii s-au inregistrat...

5 idei de afaceri profitabile in 2020

de Florin Amariei
07 Aug 2020
Da, inca mai poti porni ceva care sa-ti aduca bani in acest an. Iata 5 idei de afaceri profitabile in 2020. Sa pornesti de la zero o intreaga...

6 idei de afaceri profitabile in 2020

de Florin Amariei
03 Feb 2020
Daca vrei sa pornesti o initiativa antreprenoriala in acest an, atunci poti incerca una din aceste 6 idei de afaceri profitabile care sunt potrivite...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]