Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri pentru 2012, 5 idei functionale si profitabile

de Adela Simonescu 17 Dec. 2011 5874
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ideile de afaceri nu par sa ne astepte si 2012 ne indeamna sa ne luam soarta in maini si sa obtinem cele mai bune rezultate in viata profesionala. Ne orientam catre ideile de afaceri profitabile care ni se potrivesc, cele pe care suntem pregatiti sa le punem in aplicare si pentru care detinem investitiile necesare.

Iata 5 idei de afaceri profitabile in 2012, 5 idei care vi se pot potrivi si dvs:

1. Curatatorie ecologica de haine - idei de afaceri profitabile in 2012. De cativa ani incoace s-au tot deschis curatatorii de haine, insa cele ecologice inca sunt destul de putine. Trendul catre ecologic este unul care nu pare sa dispara si din ce in ce mai multi oameni tind catre serviciile de calitate din sectorul curatatoriilor de haine.

2. Fast-food cu produse organice - idei de afaceri profitabile in 2012. Fast-food-urile ne fac si ele cu ochiul si mirosul de mancare ne spune sa luam un loc si sa comandam o masa copioasa si...unsuroasa, din pacate. Incercam sa reducem junk-food-ul pe cat de mult posibil si evitam aceste localuri fiindca vrem sa ne mentinem sanatosi si sa le dam copiilor nostri un exemplu bun.

Ce exemplu ar putea fi mai bun decat sa ne deschidem noi un fast-food cu mancare sanatoasa. Puteti sa inlocuiti burgerii nesanatosi cu sandwich-uri pe baza de carne de pui, sunca slaba, sucuri naturale, fructe si salate numeroase, inghetata pe baza de iaurt, produse de cofetarie produse in laboratorul propriu si lista este foarte lunga.

Sunt idei de afaceri de viitor si nimeni nu poate contesta acest lucru. Cei mai castigati vor fi cei care detin o tactica perfecta in punerea in aplicare a acestor idei de afaceri, o tactica ce pune accent pe: promovarea imaginii de companie-inger, produse de calitate, locatie strategica si curatenie luna.

3. Panouri solare - idei de afaceri profitabile in 2012. Panourile solare reprezinta si ele o sumedenie de idei de afaceri profitabile in 2012, un an al reciclarii si al economisirii. Puteti sa va deschideti un website bine nisat pe comertul si montarea de panouri solare si sa va puneti ideile de afaceri in aplicare treptat, pe masura ce apar comenzi solide si stabile.

4. Inscriptionare auto - idei de afaceri profitabile in 2012. Din ce in ce mai multe companii realizeaza cat de mult se scutesc cheltuielile cu advertising-ul cand isi fac singuri reclama pe autoturismele detinute de firma. Investiti in fondarea unei firme personale care sa se ocupe de aceste servicii si investiti in idei de afaceri cat mai bine nisate in 2012.

5. Teren de fotbal artificial - idei de afaceri profitabile in 2012. Nici terenurile de fotbal nu se lasa mai prejos si ne fac cu ochiul in 2012. Sunt idei de afaceri foarte
simple, insa nu presupun chiar atat de putini bani pentru un start-up corect si eficient. Puneti la socoteala locatia ce va fi inchiriata, amplasarea terenului, website-ul de promovare, angajatii necesari si taxele si facturile lunare. Sunt idei de afaceri profitabile, idei de afaceri viabile in 2012 si merita atentie.


Tags: idei de afaceriidei afaceriafaceriidei de afaceri profitabileidei de afaceri 2012afaceri 2012

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Feb 2023
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Start in afaceri. Bariere la intrarea in afaceri ecologice

de Idei de afaceri
07 Feb 2024
Barierele la intrare sunt acele conditii care fac dificila sau imposibila intrarea unei firme pe piata. Daca firmele concurente din zona...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]