Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ideile de afaceri ideale pentru cei care doresc sa lucreze de acasa, in 8 reguli!

de Maria Nicutar 26 Ian. 2012 4802
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ideile de afaceri ne pasioneaza, asta este clar pentru toti cititorii nostri. Vrem idei de afaceri noi, originale, viabile, functionale, profitabile, macar rentabile si cu oportunitati clare de dezvoltare. Acum, pe timp de criza, vrem si multe idei de afaceri la domiciliu, idei de afaceri acasa. Nu le cautam degeaba, ci fiindca acestea intra in setul de necesitati ale romanilor cu spirit antreprenorial in 2012 si nu numai.

In fapt, idei de afaceri la domiciliu se cer intotdeauna, chiar daca este timp de criza sau nu. Intotdeauna vor fi oameni cu spirit antreprenorial si faca capital solid, oameni care doresc sa isi valorifice calitatile si abilitatile de afaceristi. Si acesta este unul dintre cele mai marete lucruri in viata. Irosirea talentului, a calitatilor care te pot aduce mai aproape de succes, este unul dintre pacatele care ar fi trebuit sa fie incluse in orice lista de legi si reguli pentru omenire.

Haideti sa vedem care ar fi regulile pe care sa ne pliem atunci cand cautam idei de afaceri ideale pentru lucrul la domiciliu, pentru munca condusa de acasa:

1. Idei de afaceri originale, diferentiate de cele care deja exista pe piata, nisa, sub-nisele pe care ne dezvoltam.

2. Idei de afaceri ce pot fi puse in aplicare cu ajutorul unui capital mai redus.

3. Idei de afaceri care detin oportunitati reale de dezvoltare. Stagnarea nu duce nicaieri si acest lucru este cunoscut de orice afacerist sau persoana cu spirit antreprenorial si cunostinte in mediul business.

4. Idei de afaceri care ne permit sa ne conducem intreaga activitate la domiciliu si care nu presupun intalniri de afaceri numeroase.

5. Idei de afaceri care nu presupun angajari masive. Puteti oricand sa mentineti angajati putini si in regim virtual. Angajatii virtuali lucreaza si ei de la domiciliul personal si comunicarea se face via mediul online. Veti putea colabora cu succes si daca nu va priviti in ochi in fiecare zi, ci discutati prin intermediul e-mail-urilor sau prin telefon.

6. Idei de afaceri care permit promovarea si vanzarea de produse prin mediul online, prin intermediul unui magazin online sau direct catre alti comercianti care le vor repune la vanzare.

7. Idei de afaceri care presupun un program de lucru pe care il putem sustine. Unul dintre marile avantaje ale faptului ca suntem antreprenori este dat de ideea ca ne putem face programul de lucru asa cum simtim noi ca ar trebui sa arate unul decent si placut. In fapt, multe afaceri la domiciliu cer un program de lucru mai lung decat ar fi fost presupus de celelalte locuri de munca pe care le-am detinut. Ideea de baza este sa ne alegem ideile de afaceri care sa corespunda in mod fidel cu posibilitatile noastre de lucru, mai ales atunci cand am ales sa ne conducem afacerile de la domiciliu pentru a ne creste copiii, pentru a petrece mai mult timp cu familia noastra.

8. Idei de afaceri care sa corespunda cu cerintele institutiilor care ne vor acorda avize si licente de functionare, autorizatii.


Tags: idei de afaceriidei afaceriafaceriidei de afaceri la domiciliuidei de afaceri acasa

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Feb 2023
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Start in afaceri. Bariere la intrarea in afaceri ecologice

de Idei de afaceri
07 Feb 2024
Barierele la intrare sunt acele conditii care fac dificila sau imposibila intrarea unei firme pe piata. Daca firmele concurente din zona...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]