Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Taxa pe Twitter. Ce utilizatori ar putea fi pusi sa plateasca pentru accesarea conturilor

de Ana Ghiarasim 04 Mai. 2022 1375
Taxa pe Twitter. Ce utilizatori ar putea fi pusi sa plateasca pentru accesarea conturilor
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Twitter ar putea sa nu mai fie gratuit pentru unii utilizatori. Elon Musk a anuntat ca se gandeste sa introduca "o taxa usoara" pentru conturile utilizatorilor comerciali si guvernamentali, intr-un efort de a creste veniturile platformei, care a ramas in urma principalei rivale, Meta Platforms Inc. (FB.O) Facebook.

„Twitter va fi intotdeauna gratuit pentru utilizatorii ocazionali, dar poate un cost mic pentru utilizatorii comerciali/guvernamentali”, a scris Elon Musk intr-un tweet. „Unele venituri sunt mai bune decat niciunul!” a adaugat el intr-un alt tweet.
 
Twitter a refuzat sa faca un comentariu atunci cand a fost contactat de Reuters.
 
Saptamana trecuta, Reuters a raportat ca Musk le-a spus bancilor ca va dezvolta noi modalitati de a monetiza tweet-urile si de a restrange salariile directorilor pentru a reduce costurile companiei platformei de socializare. 
 
Elon Musk le-a mai spus bancilor ca planuieste sa dezvolte functii noi pentru a creste veniturile afacerii, inclusiv noi modalitati de a castiga bani din tweet-uri care contin informatii importante sau devin virale, au declarat surse pentru Reuters.
 
La Gala Met anuala de la New York, Musk a spus ca acoperirea Twitter este in prezent doar una de „nisa” si ca ar dori ca un procent mult mai mare din tara sa detina conturi pe Twitter.
 
 

Musk a cumparat Twitter cu 44 de miliarde de dolari
 

Nu este pentru prima data cand Elon Musk vorbeste despre modificari la felul in care functioneaza Twitter. Dupa ce a incheiat acordul de cumparare a Twitter pentru 44 de miliarde de dolari saptamana trecuta, Musk a spus ca doreste "sa imbunatateasca platforma cu noi functii, sa creeze algoritmii open source pentru a creste increderea, invingand robotii de spam si autentificand toti oamenii". 
 
"Twitter are un potential extraordinar – astept cu nerabdare sa lucrez cu compania si comunitatea de utilizatori pentru a-l debloca”, a spus atunci Elon Musk.

Tranzactia, aprobata in unanimitate de consiliul de administratie al Twitter, este asteptata sa se incheie in 2022, sub rezerva aprobarii actionarilor si a autoritatilor de reglementare. Musk a dezvaluit atunci ca a obtinut o finantare de 46,5 miliarde de dolari pentru a achizitiona compania.
 
„Sper ca si cei mai rai critici ai mei raman pe Twitter, pentru ca asta inseamna libertatea de exprimare”, a scris Elon Musk, pe Twitter.
 
Elon Musk a devenit cel mai bogat om din lume cu o avere cotata la aproximativ 300 de milarde de dolari, potrivit Forbes. El este urmat de Jeff Bezos, de la Amazon (cu 171,9 miliarde dolari) si de Bernard Arnault, care conduce un adevarat imperiu in moda si in domeniul cosmeticelor (cu 158,8 miliarde de dolari).
 

 
 



Tags: twittertaxa twitterelon musk

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Elon Musk vrea sa lanseze un nou serviciu

de Bianca Tila
28 Feb 2024
Proprietarul X spune ca va lansa un serviciu de e-mail, la un moment dat. In ultima saptamana, in cadrul platformei sociale detinuta de Elon Musk...

Elon Musk scumpeste abonamentul Twitter Blue

de Bianca Tila
31 Oct 2022
Noul proprietar al Twitter vine cu schimbari. Acesta vrea sa ofere utilizatorilor mai multe facilitati in cadrul abonamentului Twitter Blue, precum...

Elon Musk: Nu imi face placere sa fiu CEO-ul Tesla

de Florin Amariei
13 Iul 2021
Elon Musk a marturisit in fata instantei ca pozitia de CEO a Tesla nu ii aduce nicio placere. Procesul intentat de fonduri de pensii...

Twitter a vrut sa cumpere Clubhouse

de Florin Amariei
08 Apr 2021
Conform unor surse citate de Bloomberg, Twitter a vrut sa cumpere Clubhouse. Discutiile, insa, nu s-au concretizat, in timp ce Clubhouse inca mai...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]