Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

38 de idei de afaceri mici pentru 2013

de Matei Antonescu 09 Ian. 2013 15284
4.31 din 8 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Multi romani vor continua sa mizeze si in 2013 pe acele idei de afaceri mici si cu bani putini, idei care sa ne ceara eforturi cat mai reduse si care sa impuna riscuri cat mai mici. Si astfel de idei sunt numeroase si multe merita sa ne atraga investitiile datorita multiplelor avantaje care vin la pachet.

Pentru cei care vor sa valorifice idei de afaceri mici si cu bani putini in 2013, iata cateva recomandari interesante:

1. Castiga 2.370 euro/luna din sucuri naturale!
Standul de sucuri naturale ramane o afacere pe care sa o demaram rapid si simplu si pe care sa o administram cu eficienta si in paralel cu locul actual de munca. Standul de sucuri naturale poate functiona doar in weekend sau in timpul concediului de vara, pentru venituri suplimentare.

2. Castiga 2.750 euro/luna din lumanari decorative! Lumanarile decorative pot fi realizate si la domiciliul personal, cu autorizatiile si avizele necesare. In mod real, o astfel de afacere se poate demara extrem de rapid si simplu, cu bani putini si eforturi moderate.

3. Cum sa faci bani din amenajari interioare pentru birouri si locuinte. Servicii des cerute sunt si cele de amenajari interioare pentru birouri si locuinte. Specialistii in acest domeniu pot obtine venituri substantiale atunci cand isi promoveaza serviciile in mod strategic, prin intermediul unui portofoliu bine pus la punct si prezent in mediul online.

4. Incepeti o afacere simpla chiar la dvs. acasa: accesorii handmade! Si accesoriile handmade se poarta si sunt la mare cautare, mai ales cand sunt produse de calitate si la preturi corecte. Accesoriile handmade pot fi realizate de acasa si devin fundatia unei afaceri mici si cu bani putini.

5. Cosmetice 100% naturale! Nici cosmeticele nu se lasa mai prejos si devin tinta ideala pentru cei care au nevoie de idei de afaceri mici si cu bani putini, idei nascute din pasiune, dintr-un hobby.

6. 33 de afaceri pe care sa le demarezi cat mai simplu - Transforma un simplu hobby intr-o afacere de care sa te ocupi in timpul tau liber! Iata inca o serie de idei de afaceri mici si cu bani putini, potentiale surse de profit in 2013 si nu numai!



Tags: idei de afaceri mici si cu bani putiniidei de afaceriidei afaceriafaceriidei de afaceri mici

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.31 din 5 - 8 voturi.

Articole conexe

Doua afaceri sezoniere din care sa scoti un profit maxim pe litoral

de Idei de afaceri
08 Sep 2020
Daca si tu vrei sa oferi un corespondent in realitate expresiei „castiga intr-o luna cat altii in zece”, in Romania nu ai foarte multe variante...

De ce nu este recomandat un imprumut cu buletinul pentru demararea unei afaceri

de Ideideafaceri
26 Iul 2018
Exista numeroase institutii financiare nebancare in Romania care pot acorda un credit doar in baza actului de identitate. Un astfel de imprumut este...

Idei de afaceri profitabile pe care le poti incepe cu maximum 1.000 de euro

de Alina Constantinescu
17 Apr 2018
A porni de la zero o afacere nu este o sarcina usoara, mai ales pentru cineva lipsit de experienta. O parte importanta a unei afaceri o reprezinta...

Afaceri profitabile in 2018: realizarea de mobilier din tevi PVC

de Idei de afaceri
29 Mar 2018
Iata o afacere serioasa si profitabila pe care o puteti incepe cu doar cateva sute de lei: realizarea de mobilier din tevi PVC. Este o afacere care...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]