Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Confectionarea lumanarilor parfumate

de Idei de afaceri 23 Nov. 2023 20612
Confectionarea lumanarilor parfumate
3.81 din 49 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Confectionarea lumanarilor capata din ce in ce mai mult interes in randul multor persoane. Unii isi doresc pur si simplu un hobby, o pasiune pe care sa o urmeze. Altii isi doresc o activitate simpla si banoasa si multi vor doar sa isi asigure necesarul de lumanari decorative prin intermediul propriilor lor eforturi. Discutam despre confectionarea lumanarilor ca despre o activitate simpla, placuta, chiar relaxanta, usor de desfasurat intr-un colt al bucatariei si cu investitii banesti moderate.

In general, lumanarile antiodorante sunt in realitate lumanari parfumate a caror parafina sau ceara constituita din esente naturale sau artificiale se evapora sub efectul caldurii flacarii. Ele sunt adeseori utilizate pentru combaterea starilor dezagreabile.

Efectul obtinut se manifesta in forma unui curent de convectie produs de temperatura, care provoaca un fileu de aer urmat de o diluare a particulelor saumoleculelor nedorite in atmosfera, daca nu chiar de neutralizarea acestora. Esentele parfumate au tendinta de a se evapora inainte de utilizare.

Pana in prezent nu a fost realizata o lumanare cu adevarat eficace contra insectelor. Pe de alta parte, lumanarile pot fi, in general, provocatoare de accidente datorita parafinei fierbinti, cum ar fi cazul lumanarilor continute in recipienti porosi care se impregneaza cu ceara in timpul arderii.

Lumanarea propusa de brevetul de inventie 2687408 A1 (1993) – Franta suprima toate aceste inconveniente. In fapt, ea asigura o mare securitate si are o eficacitate mai mare fata de produsele similare cunoscute pentru combaterea mirosurilor neplacute sau insectelor. Aceasta eficacitate nu este afectata de lunga perioada de depozitare care, de obicei, influenteaza lumanarile parfumate.
 
Potrivit inventiei, lumanarea este formata dintr-un vas deschis la partea superioara si o masa de parafina  continuta intr-unul sau mai multe straturi , in care a fost incorporat un agent antiodorant pe baza unei saruri de zinc a acidului ricinoleic. Dozat intr-o proportie de 5% cu solubilitate potrivita, agentul este amestecat cu parafina intr-o cantitate de la 3 la 30 g pentru fiecare kilogram.

De asemenea, parafina  poate include un agent contra insectelor, asociat cu esenta de fructe citrice sau, eventual, cu principii active avand caracter antiseptic, antistresant, antiastmatic etc.

Vasul  poate fi chiar un vas de flori a carui gaura inferioara  se acopera cu chit de etansare pentru materiale ceramice sau chiar cu mastic refractar.




Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: confectionarea lumanarilor decorativeconfectionarea lumanarilorconfectionarea lumanarilor parfumateconfectionare lumanari

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.81 din 5 - 49 voturi.

Articole conexe

Afaceri mici si profitabile: Confectionarea lumanarilor in apa

de Ideideafaceri.ro
26 Iun 2012
Sa fie un simplu hobby? Sa se transforme intr-o afacere banoasa si simpla? Multe persoane se indeletnicesc cu aceasta activitate interesanta de...

Afaceri mici si profitabile: Confectionarea lumanarilor prin suprascufundare!

de Ideideafaceri.ro
20 Iun 2012
Credeti ca nu exista afaceri mici, afaceri cu bani putini, afaceri demarabile acasa si care sa ofere rezultate excelente si profituri consistente?...

Confectionarea lumanarilor colorate in mai multe straturi

de Ideideafaceri.ro
15 Iun 2012
Realizarea lumanarilor decorative si ornamentale este una dintre cele mai placute si simple activitati pentru cei care doresc sa isi urmeze hobby-ul...

Afaceri mici si profitabile - Confectionarea lumanarilor cu decoratiuni interioare

de Ideideafaceri.ro
17 Mai 2012
Una dintre cele mai simple afaceri mici si totusi cu sanse mari de a oferi profituri considerabile este cea de confectionare a lumanarilor...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]