Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum poti sa faci sapun 100% natural si sa castigi bani frumosi

de Marinache Paula 10 Feb. 2021 26945
4.05 din 208 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

O afacere extrem de profitabila este realizarea de sapun natural: o transa de 10 kg, la care lucrati doar doua ore, inseamna 100 de calupuri de sapun a 100 de grame fiecare. Vandute cu 10 lei bucata, ele va aduc venituri de 1.000 de lei, in conditiile in care cheltuielile cu materiile prime - uleiuri, soda, coloranti, arome - nu depasesc 300 de lei. Asadar, 700 de lei profit pentru doar doua ore de munca.

Si sa nu uitam de accesibilitatea tehnologiei de lucru. La fel ca si in cazul unei prajituri, totul se desfasoara in confortul bucatariei proprii, folosind cam aceleasi instrumente: mixer, forme, spatule, diverse vase, blat din lemn etc.

Cum poti incepe o afacere cu sapun 100% natural? Cu pasiune si determinare. Haideti sa vedem concret ce ne spune o intreprinzatoare in domeniu.

“Interesul meu pentru sapun ecologic, realizat 100% din ingrediente naturale, s-a nascut in urma cu
6 luni, cand am citit intr-o revista medicala o informatie extrem de interesanta: sapunul pe care il cumpar eu din comert si pe care il folosesc in mod obisnuit nu este de fapt sapun, ci un detergent. Este un detergent realizat din compusi sintetici (obtinuti din subproduse petroliere!) si nu din ingrediente naturale, pentru ca ingredientele naturale (uleiuri de cocos, de masline, diverse uleiuri esentiale) sunt scumpe si nu renteaza sa fie folosite in productia industriala.", a explicat Daniela Paraschiv din Bucuresti.

Antreprenoarea vinde sapunurile cu 8-10 lei/bucata.

"Sunt bucuroasa sa va spun ca aceasta activitate, care a inceput ca un hobby, s-a transformat intr-o mica afacere. Acum nu mai produc sarje de 1 kg ca la inceput, ci de 10 kg, timpul de lucru fiind cam acelasi (maximum 2 ore). Obtin astfel la o singura sarja 100 de calupuri a 100 g pe care le vand cu 8-10 lei bucata. In mod normal, pretul mediu pe piata este de 11-12 lei/100 g, dar cei mai multi clienti ai mei sunt din randul cunoscutilor si beneficiaza de acest pret special", mai spune antreprenoarea.




Tags: afacere cu sapun naturalsapun bioafacere la domiciliusapun homemade

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.05 din 5 - 208 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]