Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

VIDEO: De la pasiune la afacere de succes - atelier de incaltaminte

de Alina Constantinescu 19 Dec. 2016 5514
3.71 din 7 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Pantofii pot schimba cu desavarsire o tinuta, o atitudine si o stare. Tinutele elegante sau casual pe care ti le construiesti nu ar avea niciun impact fara pantofii potriviti. Se pot evidentia in cele mai diverse combinatii de culori, forme si materiale. Vorbim astazi despre o afacere construita prin pasiune, stiinta si munca asidua: atelier de incaltaminte.

O poveste din care sa va inspirati este cea a lui Marian Nedelcu, un tanar in varsta de 26 de ani, care in urma cu 5 ani a renuntat la cariera sportiva pentru a invata o meserie. Cu viziune, speranta, multa munca si determinare a pus pe picioare o afacere de succes.

Un batran pantofar i-a intuit talentul si l-a invatat tainele meseriei, iar dupa un an si jumatate a imprumutat 10.000 de lei si a deschis propriul atelier de incaltaminte.

Comenzile au inceput sa curga, iar dupa doar un an a fost nevoit sa-si mute atelierul intr-un spatiu mai mare, pentru a face fata productiei.

Este o activitate care presupune multa munca, Marian spunand ca au fost zile in care a cusut 4 ore la un singur pantof. Antreprenorul mai adauga ca realizarea unui pantof poate dura de la 3 la 45 de zile.

Cu timpul a investit in materiale mai pretentioase precum piele de vitel, crocodil, anaconda, antilopa, rechin, iar pretul pantofilor este intre 500 si 1.500 lei. Materialele le procura din Italia, Franta, Spania, Portugalia, Turcia, Indonezia si Thailanda.
Mai mult, vopseste manual pantofii, iar culorile si desenele sunt inspirate din natura.

In prezent, lucreaza cu sotia lui, care are 25 de ani, si cu fratele sau, care are 22 de ani. Pe viitor isi doreste sa deschida un magazin in straintate unde sa vanda colectiile de pantofi. Are multe comenzi, ii merge bine, dar nu uita de unde a plecat.

Va invitam sa urmariti un video despre modul de realizare al pantofilor:


Sursa: Agerpres


Tags: afacere cu pantofiatelier de incaltaminteafacere de succes

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.71 din 5 - 7 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]