Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

10 sfaturi pentru succes in afaceri de la 10 antreprenori romani

de Florin Amariei 18 Mai. 2020 21864
3.61 din 19 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca iti faci planuri pentru o afacere si te simti uneori descurajat de imprejurari si intamplari, atunci ar fi bine sa salvezi articolul acesta si sa mai revii asupra lui atunci cand simti ca nu poti avansa. Veti regasi in text 10 sfaturi pentru succes in afaceri venite de la 10 antreprenori romani. Antreprenori de succes. Le puteti folosi, adapta, urma sau ignora. Dar aceasta din urma optiune nu o recomandam.

10 antreprenori romani iti spun pe scurt care a fost cheia lor spre succes si tu nu trebuie sa faci decat sa alegi cu care dintre cei de mai jos te identifici!
 
 
Mircea Turdean, Farmec: Modestia trebuie sa te caracterizeze in primul rand. Asta am invatat de la tatal meu, asta vor invata si copiii mei.
 
Alexandru Manda, Pegas: Daca nu te gandesti la bani, banii vin de la sine. A fi antreprenor e un stil de viata.
 
Horatiu Tepes, Bilka: As merge pe ideea ca norocul si-l face fiecare cu mana lui. Foarte importanta este echipa cu care pornesti la drum.
 
Felix Patrascanu, Fan Courier: Piata romaneasca ne-a dat extrem de mult si continua sa ne dea. Oportunitatile sunt extrem de mari in Romania.
 
Marius Stefan, Autonom: Apasa pedala pana la fund! Eu asta am facut. Am vazut oportunitatea si era validata.
 
Alexandru Lapusan, Zitec: Noi nu ne punem colegii sa faca nimic, ei fac pentru ca le pasa si se implica. Nu stam sa facem pontaj.
 
Ciprian Morar, Lateral: Incerc sa fac ce mi-ar placea mie sa faca si pentru mine angajatorul. Totul incepe de la educatie.
 
Marton Geza Roth, Elmas Brasov: Deservirea prompta a clientului este una dintre cheile succesului. 99 de clienti multumiti nu acopera nemultumirea unui singur client.
 
Andrei Cionca, Cemacon: Cheia succesului? In primul rand, sa visezi. In al doilea rand, sa ai o echipa foarte bine inchegata.
 
Ioan Simion, Confind: Daca nu tii cont de nimic si iti vezi de treaba ta, merge.
 
Chiar daca uneori poate fi greu pe drumul antreprenoriatului, niciodata nu uita de ce ai pornit pe acest drum si nu uita ca pe ideideafaceri.ro vei gasi de fiecare data inspiratie, idei si ajutor.
 
Succes!


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: sfaturiantreprenori romanisucces in afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.61 din 5 - 19 voturi.

Articole conexe

Top 5 sfaturi pentru managementul afacerii tale!

de Ilinca Dobrescu
25 Aug 2014
Afacerile nu se conduc simplu si nu se conduc de la sine. Nu se conduc nici de catre angajatii nostri, fara aport de valoare din partea noastra, fie...

Top 10 sfaturi utile pentru o afacere de succes pe termen lung!

de Maria Nicutar
11 Iun 2014
La ce bun succesul pe termen scurt? Le ce bun daca avem profit si nu suntem in stare sa mentinem o linie ascendenta si sa ne asiguram ca afacerea...

Cum sa fii mai fericit la birou? 4 sfaturi de notat si urmat!

de Maria Nicutar
11 Iun 2013
Suntem afaceristi si avem zile gris-fonce, cum ar spune francezii. Noi le-am spune zile cacanii. Oricum le-am spune, sunt si astfel de zile in care...

3 sfaturi pentru femeile care isi doresc cariere sau afaceri de succes!

de Maria Nicutar
15 Mar 2013
Vrem cariere de succes si apoi si afaceri care sa ne aduca profituri mari, faima si recunoastere in mediul de afaceri. Vrem sa fim independente si sa...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]