Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Programul Start-Up Nation va fi lansat pe 15 iunie. Profitati de succesul afacerilor din eCommerce!

de Redactia Ideideaafaceri.ro 14 Iun. 2017 18068
4 din 9 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cea mai mare oportunitate de care pot profita in acest moment antreprenorii o reprezinta piata de eCommerce, aflata inca la un nivel care lasa mult loc de dezvoltare in Romania. Competitia nu e deloc la fel de acerba ca in strainatate, iar domeniile in care va puteti lansa un magazin online sunt extrem de variate si profitabile! Daca va intrebati in ce masura o afacere trebuie sa fie prezenta si in online, aflati ca nu mai trebuie sa stati pe ganduri. Prezenta in online a oricarei afaceri a devenit azi obligatorie, mai ales daca va doriti cresterea substantiala a profiturilor!

Nu uitati ca o afacere in online include marketing si SEO, dar ca vine la pachet cu sansele de a va lansa catre o piata extrem de larga si de a atrage nenumarati clienti zi de zi! 
 
Astfel, o noua portita profitabila se deschide pentru antreprenori: Programul Start-Up Nation, prin care Guvernul sprijina IMM-urile nou infiintate. Programul va fi lansat pe 15 iunie, fiind deja semnate normele de aplicare. 
 
Un aspect important al acestui program de care puteti profita pentru a porni magazinul online e faptul ca se acorda puncte suplimentare pentru software-ul oferit (licente de ERP si eCommerce), reprezentand peste 50% din proiect! Daca vreti sa mergeti la sigur cu o platforma care va asigura toate aceste optiuni, atunci va puteti crea un magazin online cu ContentSpeed! In plus, primiti puncte extra si daca software-ul este mai nou de 3 ani, aspect pe care ContentSpeed il indeplineste si care va mareste semnificativ sansele de a obtine fondurile oferite de Start Up Nation!
 
Totodata,  Legea privind aprobarea OUG nr. 10/2017, promulgata de Klaus Iohannis, pentru stimularea infiintarii de noi intreprinderi mici si mijlocii, instituie programul Start-up Nation Romania, prin care se poate acorda un ajutor de minimis in suma maxima de 200.000 de lei pe beneficiar, reprezentand 100% din valoarea cheltuielilor eligibile, unui numar maxim anual de 10.000 de beneficiari.
 
Bugetul total al programului este de 1,7 miliarde de lei, respectiv 1,2 miliarde de lei de la bugetul de stat si 500 de milioane de lei reprezinta fonduri europene. Folosind linkul urmator poti afla rapid daca esti eligibil si daca poti accesa aceste fonduri europene.
 
Iata ce altceva trebuie sa faceti pentru a beneficia de aceste fonduri si pentru a va creste afacerea (inclusiv in online): infiintati o societate comerciala dupa data de 1 ianuarie 2017, creati minimum un loc de munca pe care sa-l mentineti pentru o perioada de doi ani. Conditiile pentru noii antreprenori sau cei care vor sa inceapa si o alta afacere sunt extrem de simple!
 
Mai mult, puteti beneficia de aceste sume chiar si daca nu aveti capital propriu!
 
"Programul este dedicat inclusiv antreprenorilor care nu au capital propriu. Nu este un lucru pe care il incurajez, dar cred ca in Romania exista multi tineri, si barbati, si femei, care intr-adevar vad o speranta in programul Start-Up Nation si unii dintre ei nu dispun de capital propriu, iar acest program ofera finantare 100% nerambursabila. Aceasta nu inseamna ca, daca aveti un plan de afaceri de peste 200.000 de lei nu puteti veni cu propriul plan de afaceri", a declarat luna trecuta Ilan Laufer, secretar de stat in Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat.
 
Mai mult, cheltuielile eligibile sunt foarte multe, inclusiv plata chiriilor, a salariilor, a utilajelor.
 
Prin acest program se asteapta sa fie infiintate 10.000 de firme noi si 15.000 - 20.000 de locuri de munca, a adaugat secretarul de stat. Se doreste, de asemena, implementarea unui sistem care sa permita firmelor platitoare de TVA incluse in acest program sa-si poata deduce imediat aceasta taxa.
 
Evaluarea planului de afaceri se va realiza online de catre o aplicatie software. Acum este momentul sa ganditi o afacere care sa functioneze si in mediul online! Nu ratati avantajele pe care vi le ofera programul Start Up Nation!
 
 
Profitati de aceste fonduri care va ajuta sa obtineti o platforma cu licenta de la bun inceput, la o calitate net superioara unor platforme care nu reusesc sa ofere toate facilitatile. Siguranta unei afaceri in online vine printr-o platforma ca cea oferita de ContentSpeed care va ofera licenta proprie, nelimitata in timp, functionalitatile incluse in licenta, numar nelimitat de produse, fiind singura  platforma de eCommerce din Romania gandita pentru volume mari. De asemenea, beneficiati de integrare ERP/ WMS/ CRM plus garantie 1 an de la livrare prin contracte de Mentenanta oferite de furnizor !
 
 
 
Tendintele in eCommerce arata ca, desi piata este inca la primele trepte de dezvoltare, cei care castiga pe aceasta piata sunt antreprenorii care stiu sa inoveze, care aleg cele mai bune platforme de eCommerce!


Tags: magazin onlinefonduri europenestartup nationafaceri onlinefinantare magazin online

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4 din 5 - 9 voturi.

Articole conexe

Afaceri la inceput de drum. Cum pot accesa fonduri europene nerambursabile

de Bianca Tila
18 Apr 2024
Fondurile europene nerambursabile pot fi solicitate de persoane juridice: societati comerciale (intreprinderi mici si mijlocii, intreprinderi mari si...

Sfaturi de la experti in fonduri europene

de Idei de afaceri
28 Nov 2023
Zi de zi auzi la stiri sau citesti articole despre fonduri europene, ce poti sa faci cu ele sau cum sa le accesezi si te gandesti daca ai putea face...

Fonduri Europene in 2022: si PFA-urile pot primi bani. Lista completa a programelor

de Idei de afaceri
20 Apr 2022
Oportunitatile de finantare cu fonduri europene nu trebuie ocolite de persoanele care au infiintat un PFA. Mai multe dintre proiectele demarate in...

Firmele vor avea la dispozitie noi fonduri europene si ajutoare de stat

de Idei de afaceri
29 Oct 2021
Sfarsitul de an vine cu noi oportunitati pentru afaceri si alte organizatii. Sunt disponibile noi fonduri europene nerambursabile si ajutoare de stat....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]