Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Castiga 27.500 euro pe an din cultivarea legumelor ecologice!

37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Marea lectie a tuturor timpurilor este aceea ca nu exista civilizatie fara o agricultura prospera. Cu 100 de ani i.e.n, Heraclit spunea: Sanatatea omului este reflexia sanatatii pamantului. Acest adevar a stat la baza tuturor curentelor de agricultura ecologica pana in zilele noastre.

Toate tehnicile din agricultura ecologica respecta si protejeaza natura, toate interventiile efectuate de om fiind favorabile mentinerii ecosistemelor si echilibrelor acestora.

Agricultura ecologica reprezinta respectul pentru mediul ambiant. Ea elimina orice substanta chimica cu efect erbicid, insecticid, fungicid, sau regulatori de crestere.

Lupta impotriva buruienilor se realizeaza prin lucrarile solului si prin asolament, benefic odata la 5-6 ani. De asemenea, pentru combaterea bolilor si a daunatorilor se folosesc tehnici si metode nepoluante pe baza de produse naturale care nu creeaza neplaceri asupra ecosistemului.

Trecerea de la agricultura conventionala la cea ecologica se realizeaza in 2- 3 ani si trebuie pregatita cu atentie prin cresterea fertilitatii solului si a diminuarii parazitilor, bolilor si buruienilor.

Rotatia culturilor este cea mai importanta veriga pentru agricultura ecologica, dar si cea mai ieftina.

Aflati cum trebuie facuta rotatia culturilor, cu ce sunt plante sunt compatibile cele care trebuie inlocuite, ce boli si daunatori exista si cum va puteti apara de acestea, dar si cum le puteti preveni, binenteles prin metode ecologice.

Aflati totul despre culturile care va intereseaza: ceapa, usturoi, morcov, pastarnac, telina, ardei, rosii, salata, brocoli, conopida, ridiche, varza, sfecla, spanac, castravete, dovlecel, pepene, fasole, mazare, vinete, cartof, sa.

CD-ul Cultivarea legumelor in sistem ecologic va pune la dispozitie intregul plan al afacerii. Mai multe detalii despre cultivarea legumelor in sistem ecologic.



Tags: agricultura ecologicacultivarea legumelorafacere agricultura

Urmareste-ne pe Google News

Ghiduri practice


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Anunturi agricole gratuite
Rentrop ∧ Straton
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2025








[x]