Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

2 idei de afaceri la domiciliu, afaceri profitabile

de Matei Antonescu 07 Ian. 2014 4315
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ideile de afaceri valorificate la domiciliu nu se lasa mai prejos in ceea ce priveste nivelul potential de profitabilitate.

Cu toate ca aceasta este parerea pe care ne-o facem, majoritatea ideilor de afaceri demarate si administrate de acasa detin o capacitate enorma de absorbtie de capital banesc, sanse multiple de dezvoltare si necesita un volum imens de eforturi.

Iata 2 sugestii de idei de afaceri la domiciliu, idei care se pot transfrma in afaceri extrem de profitabile:

1. Realizare de lenjerii de pat personalizate.
Exista numeroase persoane care doresc lenjerii de pat asortate cu restul decorului sau lenjerii personalizate pentru odraslele lor.

Si daca potentialii dvs clienti inca nu stiu ca isi doresc un astfel de produs, aceasta dorinta poate fi promovata in randul unor audiente uriase. Veti fi uimit sa aflati ca un astfel de produs poate deveni o mina de aur.

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa gasiti un furnizor serios de materie prima, sa aveti masina de cusut si timp liber, creativitate, originalitate si o baza de clienti cu care sa incepeti afacerea.

Evident, baza de clienti se formeaza in timp, pe masura ce va faceti cunoscute serviciile, in randul prietenilor, colegilor, rudelor, vecinilor. Un singur client multumit poate sa atraga o serie impresionanta de clienti noi, oameni care sa va ajute sa va consolidati nivelul de profitabilitate.

2. Recrutare si plasare de copywriteri. Daca vreti sa intrati intr-un domeniu care nu va muri niciodata, acesta este domeniul vanzarilor. Vom vinde intotdeauna, fie ca sunt scutece lavabile, carti de specialitate, proteze dentare sau geluri fosforescente pentru bratari din silicon. Si pentru ca fiecare produs sa intre pe piata cu sanse maxime de succes, el trebuie ajutat. Il promovam, il impachetam in forma potrivita, il prezentam unei audiente potrivite si apoi acesta poate sa returneze banii investiti catre producatorii sai.

Evident, oamenii de care vom avea intotdeauna nevoie sunt copywriterii. Nu exista afacere care sa nu aiba nevoie, mai devreme sau mai tarziu de acesti profesionisti. Ca atare, o afacere cum nu se poate mai profitabila este mica agentie de recrutare si plasare de copywriteri.

Aveti nevoie de un website prin intermediul caruia sa cooptati profesionistii doritori, spatiu in care le veti promova imaginea si serviciile, contra unui comision avantajos sau in cadrul unui alt sistem potrivit de plata si recompensare.

sursa foto: www.freegreatpicture.com



Tags: idei de afaceriidei afaceriafaceriafaceri profitabile

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Extinderea afacerii. Cum iti finantezi cresterea?

de Idei de afaceri
05 Ian 2023
In general, un partener strategic intra intr-o afacere in scopul de a cumpara in intregime afacerea, fie din prima tranzactie, fie in mai multe etape....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]