Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum iti pot aduce bani o firma de consultanta in afaceri sau o firma de traduceri

de Andrioae Ruxandra 27 Iun. 2014 3178
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

A avea o afacere care sa presupuna consultanta in afaceri si servicii de traducere constituie o oportunitate fezabila pentru orice antreprenor care se pricepe la a da sfaturi in domeniu.

 
Afacerea ta mizeaza pe faptul ca nu toata lumea stie mai mult de cateva limbi straine, plus faptul ca detii cunostinte esentiale pentru administrarea unei afaceri. Pentru asta, desigur, trebuie sa fi avut ceva experienta in ceea ce priveste o idee de afacere si ce sa faci de la punctul zero pana la profitul anual format din doua sau trei cifre. Mai ai nevoie si de atestate de limba straina, cu cat mai multe, cu atat mai bine.
 
Exista nenumarate cai prin care iti poti incepe afacerea de translator, totul depinde de ceea ce te intereseaza pe tine. Poti sa iti creezi un site sau un blog pentru clienti, poti sa traduci textele de pe un site sau de pe un blog, poti traduce orice, incepand cu ziare, articole din reviste, carti de literatura sau orice domeniu; poti colabora cu copywriteri care nu au timp sa traduca materiale, poti interpreta si traduce discutii la conferinte sau evenimente. Ai putea sa incerci sa predai lectii de limba straina copiilor in tabere, motivandu-i sa invete si o a doua limba; de asemenea, poti ajuta companiile sa isi traduca materialele de marketing sau sa lucrezi in cercetare pentru a traduce informatii care tin de statistica.
 
Ca sa poti urmari unul dintre joburile de mai sus, trebuie sa stii cat mai multe limbi straine (asta include un nivel bun de citit, scris si vorbit). Este foarte important sa poti traduce orice material ti se da, astfel incat sa nu distrugi elementele-cheie ale textelor, sa iti placa sa traduci si sa vorbesti limbile respective si, nu in ultimul rand, sa poti adapta cat mai fidel o traducere. 
 
Este nevoie sa ai atestate de limba sau cursuri la activ, te poti folosi de orice material ajutator (dictionarele online de obicei rezolva rapid "enigma", ideea este ca retii acel cuvant si il poti integra cu usurinta in corpusul traducerii).
 
Daca nu stii fluent o limba, o poti perfectiona prin cursuri sau prin metoda invatarii autodidacte. Poate parea dificil, dar daca iti doresti, o vei face, pentru ca un antreprenor inteligent isi stie punctele slabe si le fortifica. Poti lua si cursuri de marketing, ca sa te familiarizezi cu eventualele sarcini ce vor avea legatura cu acest domeniu.
 
Poti lucra de acasa, de la birou, de oriunde ai internet, important este sa tii legatura cu clientii si cu angajatorii tai. Comunicarea intre "cei de sus" si tine este importanta.
 
Pana iti vei deschide afacerea intr-o locatie, poti folosi propriul apartament si computerul. Metoda de a-ti face publicitate o stii deja: oriunde pe internet si prin oras (mai ales in librarii sau biblioteci). Cu timpul, daca traducerile si firma de consultanta in afaceri va functiona, vei mai putea angaja cativa oameni care sa te ajute. 
 
Sursa: www.business-ideas-connection.com
 


Tags: afacericonsultanta afacerifirma traduceriantreprenoriafaceri traduceriidei de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7

de Idei de afaceri
28 Aug 2023
Amplasamentul accesibil, preparatele gustoase si preturile convenabile fac din restaurante o destinatie foarte populara pentru milioane de clienti...

Afacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro

de Bianca Tila
27 Iul 2023
Piata romaneasca out of home reprezinta o industrie care se ridica la 600 de milioane de euro. O treime din aceasta suma a fost generata in...

MAT: Linie de finantare dedicata studentilor antreprenori

de Bianca Tila
13 Apr 2023
Ministerul Antreprenoriatului si Turismului va crea o noua linie de finantare dedicata studentilor antreprenori. Initiativa este sustinuta si de...

Cifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri

de Bianca Tila
17 Mar 2023
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a inregistrat cresteri, pe serie bruta, cu 20%, in luna ianuarie 2023...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]