Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vrei sa faci bani de acasa? 7 idei de afaceri la domiciliu!

de Ilinca Dobrescu 22 Iun. 2017 16740
4.32 din 51 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Vrem cu totii sa dam lovitura, desigur! Din pacate, multi dintre noi vor ramane angajati pentru tot restul vietii si doar unii vor deveni proprii lor sefi! Si interesant este ca multi cauta idei de afaceri la domiciliu pentru ca isi pot stabili singuri programul de lucru.

Pentru cei care au de gand sa transforme anul 2017 in anul in care si-au lansat propria afacere, iata cele 7 idei de afaceri la domiciliu:

1. Idei de afaceri la domiciliu - Realizarea de sapunuri 100% naturale
reprezinta o activitate mai simpla decat ne-am imagina. De ce? Sa tinem cont ca sapunuri realizau si bunicile noastre si chiar si mamele noastre.

Afla cum poti incepe o afacere cu sapun 100% natural>>

2. Idei de afaceri la domiciliu - Realizarea de papioane stilate, cochete, elegante. Pentru cei care au putin timp liber si sunt atrasi de o astfel de activitate care necesita creativitate si originalitate, drumul este liber. Competitie redusa, oportunitati clare de a valorifica productia, preturi bune pentru ca nu discutam despre produse de serie, de rulaj mare.

3. Idei de afaceri la domiciliu - Realizarea de obiecte handmade decorative, accesorii, invitatii si felicitari, martisoare si nu numai. Iata o alta idee pe care am putea sa o valorificam anul acesta daca avem de gand sa facem bani de acasa.

4. Idei de afaceri la domiciliu - Administrarea unui magazin online cu produse putine, pe stoc activ, cu depozitare doar la precomanda, cu servicii de curierat pe bicicleta sau personal. Da, se poate. Exista magazine online administrate de o singura persoana. Este munca destul de multa, dar nu vei da gres cu aceasta afacere daca ai incredere in fortele proprii!

5. Idei de afaceri la domiciliu - Administrarea unui blog. Si blogurile pot aduce extrem de multi bani, insa doar atunci cand respectam cateva reguli esentiale: ne nisam in functie de ce nevoi si dorinte exista, ne urmam pasiunea, postam regulat, suntem originali si ne folosim de toate strategiile de marketing care nu ne cer investitii financiare: Facebook, Pinterest, Twitter si nu numai!

6. Idei de afaceri la domiciliu - Realizarea de platforme de comert online si vanzarea lor catre clienti doritori. Exista numeroase persoane care doresc sa cumpere magazine online deja functionale, care asteapta sa primeasca pe "rafturi" produsele potrivite si mentenanta de rigoare. Daca aveti alaturi un programator si un webdesigner sau daca voi sunteti din domeniu, va spunem ca sansele de profitabilitate sunt de partea dvs!

7. Idei de afaceri la domiciliu - Realizarea de audio book-uri! Cu totii citim insa uneori esti in masina sau in tren, la volan, alergi sau esti la sala. Preferi sa asculti o carte si trendul este puternic ascendent in ultima vreme. Se cauta audio-book-urile si ai putea sa incepi sa colaborezi cu o editura si sa iti oferi serviciile de adudio transcriptor. In timp, poti sa iti maresti portofoliul de opere transformate in format audio si ai putea sa angajezi specialisti care sa te ajute sa onorezi cat mai multe comenzi!



Tags: faci bani acasabani acasaafaceri acasaafacere acasaafacere la domiciliu

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.32 din 5 - 51 voturi.

Articole conexe

Afacere la domiciliu, cu o clientela foarte numeroasa - casa de moda pentru patrupede

de Marinache Horia Cristian
27 Iul 2015
De ce haine pentru caini? Chiar daca la prima vedere pare un moft sa va imbracati cainele, sa stiti ca animalele chiar au nevoie de aceste haine....

Cati bani poti sa faci dintr-o afacere la domiciliu - consultatii feng shui

de Silviu Marian Banila
23 Ian 2015
Suma pe care o primesti depinde de zona in care traiesti. In Romania, unii consultanti feng shui cer la prima consultatie un avans de 30% din costul...

Tatuajele, o afacere la domiciliu pentru antreprenori talentati

de Alexandra Popescu
21 Aug 2014
Tatuajele sunt oadevarata moda a ultimilor ani, facand furori in randurile generatiilor tinere si nu numai. Nu este de mirare faptul ca un studio de ...

Cabinetul de psihoterapie, afacere la domiciliu

de Alexandra Popescu
20 Apr 2014
Fiecare tanar, care abia a terminat o facultate, se gandeste cum sa faca sa isi deschida o afacere, ce fel de afacere si, mai ales, cum sa-si...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]