Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 idei de afaceri online pe care sa le valorifici in 2014!

de Ilinca Dobrescu 27 Nov. 2013 4069
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Mai avem putin si trecem in anul nou. Si daca anul 2013 nu v-a adus ceea ce v-ati dorit si nu ati avut parte de bucuria de a va vedea obiectivele implinite, poate ca este timpul sa faceti marele pas in 2014.

Iata cateva idei de afaceri online pentru 2014, idei care se pot transforma in afaceri incredibil de profitabile:

1. Servicii de web design si grafica publicitara.
Daca ai simt artistic dezvoltat si crezi ca poti da o imagine perfecta platformelor online, se poate sa fi gasit cea mai buna idee de afacere cu putinta.

Poti sa iti oferi serviciile de web design si grafica publicitara de acasa, catre clienti pe care ii poti descoperi prin intermediul rudelor, cunostintelor, anunturilor in mediul online, bannerelor pe site-uri si nu numai.

Foloseste-te de un portofoliu care sa te ajute sa iti atragi clientii, in paralel cu un set clar de oferte si promotii cat mai atractive.


2. Magazin online afiliat! Iata o alta idee de afacere online pe care o putem valorifica in 2014. Comisionale pot deveni extrem de atractive, in functie de programul de afiliere pe care va decideti sa mizati.

3. Dezvoltator de aplicatii si jocuri online. Daca ai o idee prin intermediul careia sa simplifici viata unui anumit segment de consumatori, transpune-o sub forma unei aplicatii!

4. Platforma de cursuri online. Nu ai nevoie de o tona de diplome pentru a preda cursuri online. Evident, daca doresti sa sustii cursuri in urma carora clientii tai sa obtina diplome acreditate, situatia se schimba.

Insa pentru a tine cursuri de limbi straine, cursuri de yoga, Pilatesc sau cursuri gastronomice, poti sa te descurci si cu experienta de care dispui.

5. Autor de carti digitale. Cartile digitale au devenit produse din ce in ce mai cautate. Le citim pentru ca este mai convenabil pentru bugetul nostru si pentru ca natura ne va multumi pentru efort.

Cat despre subiect, va putem spune ca aveti o gama larga de teme pe care sa le acoperiti. Ideal este sa va urmati pasiunea si sa scrieti pe temele pe care le considerati a fi cele mai in voga si pe care le puteti acoperi prin intermediul unui anume nivel de expertiza!

sursa foto: www.freegreatpicture.com



Tags: idei de afaceri onlineafaceri onlineafacere online

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]