Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afaceri la domiciliu: TOP 5 idei care iti aduc profit rapid

de Alina Constantinescu 08 Dec. 2020 8043
3.91 din 33 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Multi dintre noi viseaza sa porneasca o afacere la domiciliu cu bani putini. Esti specialist intr-un anumit domeniu? Ai lucrat in trecut ca si programator, web designer, editor, traducator sau ai efectuat alte tipuri de activitati? Atunci poti opta sa lucrezi in acelasi domeniu, dar din confortul propriei case. Daca vrei sa lucrezi de la domiciliu in 2021, noi avem afacerile perfecte pentru tine! Tu vino cu experienta de lucru, motivatia si entuziasm din plin!

Te-ai gandit sa demarezi o mica afacere la domiciliu? Perfect! Iata 5 afaceri mici si simple pe care le puteti lansa in 2021, usor de administrat la domiciliul tau:

1. Realizare de sapun 100% natural

Sapunul de casa poate fi realizat de oricine dintre noi. Trebuie doar sa stim care sunt retetele potrivite, care sunt materialele necesare, instrumentele de baza si regulile esentiale. Desigur, mai trebuie si doze mari de creativitate si originalitate si deja putem sa mizam pe productii intensive de sapun de calitate si care sa ne surprinda simturile. Cu o forma legala potrivita, putem sa ne surprindem si colegii, prietenii si apoi sa ne formam o baza de clienti care sa ne aduca profit.

2. Confectionarea produselor handmade

Iata una dintre cele mai profitabile idei de afaceri pentru 2021 si pentru anii care urmeaza. Aveti nevoie de talent si indemanare pentru lucrul manual, o investitie in materia prima si timp pentru a obtine creatiile ce vor fi vandute. Exista o sumedenie de obiecte pe care le putem realiza de acasa si pe care le putem vinde in mediul online, in mediul offline, in cadrul targurilor si expozitiilor cu vanzare si nu numai!

Caile prin care puteti vinde un produs handmade sunt multiple. Ideal ar fi sa nu aveti un intermediar, sa fiti chiar dumneavoastra cel care discuta cu posibilii clienti. Cel mai important pas este alcatuirea unui portofoliu de clienti, cu ajutorul prietenilor sau a reclamei accesibile.

3. Servicii de grafica publicitara

O alta afacere profitabila la domiciliu foarte interesanta pentru 2021 este grafica publicitara. Aici discutam despre carti de vizita, flyere, brosuri, carti si reviste, colaje si postere, agende si nu numai. Ne trebuie un calculator performant, soft de editare foto, experienta in domeniu si o prezenta online care sa ne ajute sa atragem cat mai multi clienti.

4. Copywriting

Munca de copywriting este si ea extrem de interesanta pentru multi dintre noi, mai ales pentru cei cu experienta in domeniu si cu pasiune pentru domeniul publicitatii si marketing-ului. Si acest job poate sa fie indeplinit de acasa.

5. Servicii de contabilitate si consultanta fiscala

Serviciul de externalizare/outsourcing nu este o noutate pentru mediul de afaceri. Acest serviciu a aparut odata cu necesitatea companiilor de a-si organiza mai bine afacerile sau de a-si reduce costurile. Serviciile de contabilitate si consultanța fiscala sunt serviciile la care apeleaza cel mai des companiile mici.


Tags: afaceri la domiciliuafaceri mici si simpleafacere profitabila la domiciliuafacere handmade

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.91 din 5 - 33 voturi.

Articole conexe

Top 5 afaceri la domiciliu. Castiga bani in cel mai scurt timp!

de Marinache Paula
15 Nov 2021
Munca de acasa are cu siguranta avantajele sale. Pentru cei care detin un capital banesc redus si isi doresc o activitate care necesita un program de...

Afaceri la domiciliu pentru primavara lui 2014

de Ana Radulescu
29 Mar 2014
Pornirea unei afaceri la domiciliu este ideala pentru persoanele care prefera sa stea acasa cu familia si, in acelasi timp, sa-si castige existenta....

Cum sa faci bani de acasa - Cel mai tare ghid pentru cei care vor afaceri la domiciliu!

de Ilinca Dobrescu
22 Aug 2013
Exista numeroase idei de afaceri pe care sa le valorificam la domiciliu, unele mai simple, altele mai complexe. Asa se face ca unii oameni de afaceri...

3 idei de afaceri la domiciliu, in 2013!

de Ilinca Dobrescu
01 Iul 2013
Ce n-am da ca maine dimineata sa ne trezim pe la 9, sa ne facem cafeaua si apoi sa ne imbracam cat mai confortabil. Mai incolo ce vom face? Incepem...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]