Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Atunci cand transformi pasiunea intr-un proiect de succes

de Camelia Diaconu 04 Apr. 2018 2994
4.2 din 5 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

O persoana care pune pasiune in orice activitate pe care o desfasoara va fi intotdeauna preocupata sa isi imbunatateasca rezultatele si sa isi atinga obiectivele, indiferent cum va arata drumul pe care il va avea de parcurs. O idee de business pornita dintr-o pasiune poate ajunge la cele mai frumoase rezultate, de neagalat, datorita perseverentei si ambitiei de a reusi.

Rares Sinca, unul dintre tinerii care a vrut sa demonstreze ca sportul pe care el il iubeste de mai bine de 10 ani poate sa faca performanta si in tara noastra si a ales impreuna cu trei prieteni, Paul, Florentin si Cosmin sa transforme pasiunea intr-un proiect de succes, in industria sportiva, pentru a le veni in ajutor si altor iubitori de sport.
 
Au mers intotdeauna pe premisa, : “A fi apt de o pasiune si a nu o trai, te face incomplet si limitat,”Oscar Wilde si au reusit sa demonstreze ca in acest moment avem suficiente resurse la dispozitie sa devenim campioni si prin multa munca si dedicare,  in cativa ani,  sa cunoastem succesul international. 
 
Rares Sinca afirma despre romani ca sunt mari iubitori de sport, insa nu pun piciorul in prag atunci cand este nevoie. “Cand eu am inceput sa joc snooker, descoperind acest sport uitandu-ma la televizor, nu aveam prea multe posibilitati, unde sa merg sa joc, insa pasiunea pe care am avut-o inca din primul moment, nu m-a facut sa renunt. M-am antrenat mult acolo unde am putut, am mers in strainatate si am facut cursuri cu cei mai buni antrenori.  In afara tarii, snooker-ul este recunoscut ca fiind unul dintre sporturile care te disciplineaza foarte mult, iar acest lucru mi-a placut. Acolo oamenii sunt incurajati sa joace, sa invete, sa persevereze si sa devina cei mai buni, tocmai din acest motiv  in momentul de fata este o diferenta majora intre noi si ei”.
 
Dupa multi ani in care a jucat la numeroase concursuri, campionate locale si nu numai, a decis impreuna cu cei trei prieteni, care la randul lor sunt asociati, ca este timpul sa faca ceva mai mult pentru ei si pentru alti iubitori de snooker. Au inceput proiectul cu bani putini initial, dar cu aspiratii mari si plin de incredere in fortele proprii.  S-au incurajat ori de cate ori le-a fost mai greu si au reusit sa isi duca la bun sfarsit proiectul, care acum a devenit locul preferat al altor jucatori, care sunt pasionati deja ori incepatori. 
 
Trebuie sa iti depasesti intotdeauna limitele si sa lupti pentru mai mult in fiecare zi. Amanarea nu este deloc o solutie
 
Atunci cand iti concentrezi atentia si iti focalizezi toate resursele pe ceea ce iti doresti, nu ai cum sa nu reusesti. Sa lupti pentru a-ti demonstra tie, in primul rand, ca esti in stare de mai mult, dar si pentru a le veni in ajutor altor oameni doritori este cel mai placut sentiment pe care, la final il obtii. 
 
Century Snooker Academy s-a infiintat, in primul rand, din pasiunea imensa pe care noi, cei patru oameni o avem pentru snooker. Inca de la primele antrenamente pe care le-am facut, cu mult timp in urma, ne-am promis ca intr-o zi o sa avem propriul nostru loc unde sa putem merge sa jucam oricand, sa ne antrenam sa devenim cei mai buni. S-a intamplat dupa mult timp de asteptare si multe situatii aparute din neant, insa cand am vazut rezultatul, am uitat instant de greul parcurs pana atunci. Impreuna, am reusit sa aducem snooker-ul, intr-un timp relativ scurt, la rangul de sport de calitate. Organizam concursuri la care participa cei mai buni jucatori din toata tara, avem antrenamente constante cu unul dintre cei mai buni antrenori internationali si le oferim jucatorilor pasionati de snooker, un loc ideal in care sa isi exerseze jocul”.
 
Este un proiect mic momentan, dar care va cunoaste popularitate in timp deoarece are la dispozitie toate resursele.
 
Planuri pentru anii urmatori
 
Am ajuns in momentul in care avem abonati, oameni care vin si joaca in fiecare zi, de cele mai multe ori mesele fiind ocupate complet. Ne dorim sa crestem si tocmai din acest motiv investim in sport. Facem sesiuni de antrenamente cu unul dintre cei mai buni antrenori internationali, care vine de cateva ori pe an special pentru abonatii nostri, pentru a-i invata cat mai bine sa joace snooker. Ne propunem sa crestem cat mai mult, sa facem cunoscut snooker-ul, sa ne reprezentam tara la tot mai multe concursuri internationale pentru a deveni campioni”
 


Tags: afacere snookercentury snooker academy; afaceri mici

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.2 din 5 - 5 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]