Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri cu investitie initiala mica

de Ilinca Dobrescu 22 Iul. 2011 7385
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Orice persoana isi doreste idei de afaceri care sa necesite un buget mic, investitii minime sau inexistente. Orice persoana isi doreste si idei de afaceri profitabile, care sa ii ajute sa scape de locul actual de munca, de sefi si oricine isi doreste idei de afaceri care sa reziste timp indelungat pe piata.

Iata, in acest sens 2 idei de afaceri pe care sa va concentrati atentia:
1.    Agentie de ingrijire de persoane varstnice. Iata o idee de afaceri care nu va disparea prea curand din peisaj. Multe persoane au nevoie de cineva care sa le supravegheze bunicii, parintii sau alte rude cat timp sunt la munca sau pe perioada vacantelor samd. In acest caz, inscrierea lor intr-un program full-time de ingrijire nu ar fi unul potrivit.

Mai mult, foarte multe persoane nu accepta inscrierea persoanelor apropiate la o casa de batrani si atunci vor avea nevoie de personal potrivit pentru ingrijirea lor la domiciliu. Aici interveniti dvs cu una dintre cele mai simple idei de afaceri.

Este simplu si nu veti avea nevoie sa bateti la usi multe pe la banci sa va indatorati. Alcatuiti un plan de afaceri realist si cu date cat mai exacte. Proiectati-va un website unde sa va faceti cunoscute ofertele si unde sa le promovati. Incepeti sa recrutati personal potrivit pentru ingrijirea persoanelor varstnice si cautati clienti. Investitiile sunt minime in cazul acestor idei de afaceri si sunt rapid amortizabile.

2.    Agentie de ingrijire de bebelusi si copii. Pe modelul ideii de afaceri pe care am prezentat-o mai sus, aceasta se dovedeste la fel de simpla si profitabila. Va trebui sa va infiintati o firma, sa va proiectati un website, sa angajati personalul abilitat sa aiba grija de copii si sa va promovati serviciile in mod eficient.

Aceste doua idei de afaceri sunt profitabile atunci cand sunt promovate in mod continuu. Secretul acestor afaceri este cel de a detine o baza de clienti stabili, fideli si care sa va duca vorba mai departe, de pe urma carora sa obtineti publicitate pozitiva continua.

Pentru doritori, aceste idei de afaceri se dovedesc foarte avantajoase si datorita faptului ca sunt administrabile de la domiciliul personal si detin numeroase oportunitati de dezvoltare.




Tags: idei de afaceriafaceri profitabileafaceri investitie minimaafaceri buget mic

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Idei de afaceri profitabile pe care le poti incepe cu maximum 1.000 de euro

de Alina Constantinescu
17 Apr 2018
A porni de la zero o afacere nu este o sarcina usoara, mai ales pentru cineva lipsit de experienta. O parte importanta a unei afaceri o reprezinta...

Afaceri profitabile in 2018: realizarea de mobilier din tevi PVC

de Idei de afaceri
29 Mar 2018
Iata o afacere serioasa si profitabila pe care o puteti incepe cu doar cateva sute de lei: realizarea de mobilier din tevi PVC. Este o afacere care...

6 idei de afaceri in care sa investesti in 2018

de Alina Constantinescu
01 Mar 2018
Punctul de pornire in demararea unei afaceri trebuie sa fie identificarea unor oportunitati de afaceri. Pentru a porni o afacere identificati o nisa...

10 afaceri profitabile pentru femei. Idei geniale pentru anul 2018

de Alina Constantinescu
08 Ian 2018
Daca esti in cautarea unor idee de afaceri pentru femei cu sanse reale de succes avem ca pentru tine cate propuneri ideale pentru 2018. Se pot...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]