Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum poti sa iti ajuti angajatii sa obtina rezultate mai bune?

de Ilinca Dobrescu 23 Oct. 2013 2672
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca vrei sa obtii incasari mai mari, cea mai buna solutie este sa te concentrezi pe nivelul de performante atins de angajatii tai. Daca exista cineva care ar putea sa te ajute in acest sens, angajatii tai sunt cei mai potriviti.

Iata si strategiile pe care sa le folosesti pentru a-ti ajuta angajatii sa devina din ce in ce mai productivi:

1. Stabileste de la bun inceput ce performante trebuie sa atinga, ce obiective trebuie sa indeplineasca, ce rezultate trebuie sa obtina pentru ca mersul carierei sale sa fie unul cat mai stralucit.


2. Spune-i adevarul! Fii sincer si ofera angajatilor tai nu doar indicii, ci informatii concrete, statistici, analize, rezultate care sa le spuna de ce nu performeaza asa cum ar trebui si care sunt ariile unde trebuie sa lucreze mai mult pentru ca performantele lor sa se imbunatateasca in mod considerabil.

Degeaba astepti ca un angajat sa isi dea seama singur ca progresul pe care il efectueaza lipseste cu desavarsire si ca motivele sunt unele clare. Scurteaza timpul, micsoreaza numarul de pasi si eforturile pe care acesta trebuie sa ii parcurga, dezamagirile cu care are de-a face. Spune-i exact unde trebuie sa lucreze pentru ca valoarea sa ca angajat in firma ta sa creasca in mod vizibil si cat mai rapid.

3. Trimite-ti angajatii la cursuri si specializari. Nu te baza ca acestia vor invata in timpul liber si ca vor munci cu spor pentru ca lista lor de abilitati si competente sa creasca de la o luna la alta.

4. Pune-i in competitie! Vrei ca oamenii tai sa obtina rezultate cat mai bune? Asigura-te ca pui in competitie oamenii care oricum nu ar putea sa se ajute unul pe celalalt. Din momentul in care sunt concurenti, nu o vor face sub nicio forma. Ultimul lucru la care se vor gandi este cum sa se ajute in mod reciproc.

Ideea de competitie lucreaza foarte bine chiar si atunci cand un angajat este singur in ecuatie, el cu rezultatele lui anterioare. Daca luna trecuta a avut vanzari de 5000 de euro, impune-i un target mai mare pentru luna aceasta.

sursa foto: freegreatpicture.com


Tags: rezultate mai bunerezultate angajatiangajati performante

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]