Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ai nevoie de un partener de afaceri? Afla imediat!

de Ilinca Dobrescu 12 Mai. 2012 2483
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Partenerii de afaceri au fost asemanati cu parteneri de viata, oaspeti care ne ocupa locuintele pentru o perioada lunga de timp sau chiar buni prieteni. Un partener de afaceri trebuie sa ne completeze, sa ne sustina, sa ne ajuta sa ducem o afacere catre succes real, tangibil, catre profituri egal impartite.

Pentru multi, procesul de identificare a unui partener de afaceri este incredibil de dificil. Multi inca nu realizeaza daca au intr-adevar nevoie de un partener de afaceri sau daca s-ar descurca mai bine pe cont propriu.

Haideti sa vedem care sunt cele 5 intrebari care va ajuta sa stabiliti in mod clar daca aveti sau nu nevoie de un partener de afaceri:

1. Detineti abilitatile necesare de luare a deciziilor sau sunteti o persoana care necesita sprijin din partea unui partener de afaceri?
De multe ori un partener de afaceri ne poate ajuta sa luam decizii mai bune, mai corecte, decizii care sa ne afecteze afacerile in mod pozitiv.

2. Detineti specializarile si experienta de lucru necesare pentru bunul mers al afacerii? Iata unul dintre cele mai intemeiate motive pentru care ne-am identifica un partener de afaceri. Detinem un vis maret, capital suficient dar nu detinem cunostintele necesare pentru a conduce o afacere apartinand unui anume profil. Partenerul de afaceri poate fi o persoana care a mai condus o afacere asemanatoare sau cu experienta serioasa de lucru in domeniul de referinta.

3. Detineti capitalul necesar pentru demararea unei afaceri si pentru perioada de sustinere pana la aparitia pragului de rentabilitate si pana la aparitia pragului de profitabilitate? Si capitalul reprezinta un motiv intemeiat pentru care putem sa ne orientam catre procesul de cooptare a unui partener de afaceri. Capitalul insuficient reprezinta unul dintre factorii determinanti si esecului in afaceri.

4. Detineti timpul si energia necesare pentru a va asigura ca toate sarcinile si responsabilitatile vor fi dusa la bun sfarsit?

5. Detineti angajati de incredere pe care sa ii lasati responsabili cu bunul mers al afacerii pe perioada in care veti fi plecat in calatorii de afaceri sau in vacanta? Trebuie sa ne gandim si la acest aspect important. O afacere lasata nepazita poate deveni cel mai scurt drum catre faliment.


Tags: afaceripartener de afaceripartener afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Cum gestionezi investitiile unei afaceri mici - 4 solutii smart pentru un manager la inceput de drum

de Idei de afaceri
22 Mai 2023
Sa fii manager tanar iti aduce multiple satisactii, cum ar fi crearea unui impact social pozitiv si flexibilitatea de a-ti gestiona timpul, avand si...

Sfaturi pentru realizarea si prezentarea planului de afaceri catre banca

de Idei de afaceri
09 Feb 2024
Pentru prezentare, lungimea planului trebuie sa fie cuprinsa intre 15 si 35 de pagini, fara proiectiile financiare si anexe. Bancile uneori vor cere...

Documentele din spatele... ideilor de afaceri trebuie atent pastrate intr-un dulap metalic!

de Idei de afaceri
14 Iun 2022
Organizeaza-ti spatiul mai eficient, folosind un dulap metalic! Alege, dintr-o gama bogata de produse, modele pentru organizarea sau arhivarea...

Cifra de afaceri din comert a crescut cu 5% in primele patru luni

de Bianca Tila
03 Iun 2022
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul a crescut in primele patru luni din acest an cu 5%. Fata de perioada similara din 2021, a crescut...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]