Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Angajatii loiali: Rari si asa de valorosi!

de Adela Simonescu 24 Iul. 2013 2589
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Esential de recunoscut, din marea de angajati care ne tranziteaza compania, sunt angajatii loiali, acele persoane care se gasesc atat de greu, atat de rar. Vestea buna este ca din ce in ce mai multe branduri se consolideaza pe baza unei culturi organizationale care promoveaza strategiile de fidelizare pentru oamenii lor valorosi.

Acest lucru se intampla pentru ca din ce in ce mai multi angajatori au realizat faptul ca pe primul loc nu trebuie sa fie clientii, ci angajatii. Fara angajati, clientii nu ar exista. Acest lucru trebuie sa fie clar.

La fel, este evident ca nici atunci cand nu avem clienti, angajatii nu au cum sa fie platiti o perioada prea lunga de timp. Asa ca o mana o spala pe cealalta. Insa aspectul central pe care trebuie sa il intelegem este ca angajatii care reusesc cu adevarat sa sustina acest ciclu sunt cei loiali.

Acestia sunt cei care raman in companii perioade de timp cat mai lungi, se integreaza cat mai bine si mai rapid, inteleg cultura organizationala deja existenta si se adapteaza la cerintele impuse.

Mai presus de acest prag, angajatii loiali sunt cei care adera puternic la principiile pe care afacerea le promoveaza. Angajatii loiali le inteleg, le asimileaza si le urmeaza pentru ca ele stau la baza fundatiei intregii afaceri. Daca vreti, aceasta conduita reprezinta o forma de respect pentru fondatorii companiei si pentru oamenii care o conduc in acest moment, la nivel executiv.

De asemenea, angajatii loiali sunt cei care vad dincolo de situatia existenta in prim-plan. Un angajat loial va intelege situatia in care anumite salarii vor fi reduse si cand primele de Craciun nu mai sunt la fel de mari. Esential de inteles este ca angajatul loial nu va pleca dintr-o companie doar din considerente financiare, ci atunci cand simte ca locul lui nu mai este aici.

In mod real, angajatii loiali sunt oameni extrem de valorosi, oameni care se disting dintr-o mie si de la un kilometru distanta. Nu trebuie sa privesti cu atentie sa vezi ca un om pune suflet in ceea ce face si ca pasiunea este elementul pe care il integreaza in fiecare zi in activitatea sa. Nu este greu sa distingi intre un angajat care sta pe pozitie pana se gaseste o optiune mai buna si unul care are nevoie de motivatii puternice pentru a-si elibera postul.

sursa foto: www.sxc.hu


Tags: angajati loialiangajat loialangajati valorosi

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]