Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
6 sfaturi utile pentru succesul cafenelelor
Cafenelele sunt afaceri extrem de profitabile atunci cand sunt conduse de antreprenori inteligenti care denota multi-functionalitate si un nivel ridicat de flexibilitate si creativitate. Exista cateva reguli care ne ajuta sa ajungem la profitabilitate in aceste afaceri, la profitabilitate indelungata si stabila. Riscurile in afacerile de administrare a unei cafenele sunt numeroase si ele pot fi combatute cu usurinta cand sunt implementate strategii gandite alaturi de profesionisti.
Iata 6 sfaturi utile pentru succesul cafenelelor:Criptomonede Ghid practic pentru incepatori
Pasii catre o afacere de succes Berea Artizanala
Afacere la cheie cu flori in ghiveci
1. Asigurati servicii aditionale fata de servirea bauturilor de baza de cafea. Aduceti in meniuri si produse de patiserie, produse de cofetarie, sandwich-uri si alte produse care se potrivesc cu profilul cafenelei pe care o detineti.
2. Asigurati suport wireless pentru clientii cafenelei dvs. Majoritatea clientilor vor dori sa isi acceseze e-mail-urile sau, pur si simplu sa surfeze pe internet in timp ce isi beau cafeaua.
3. Asigurati spatii separate pentru fumatori si pentru nefumatori. De foarte multe ori nefumatorii vor respinge ideea de a-si savura cafeaua intr-un mediu pe care nu il suporta.
4. Asigurati-va ca ati recrutat angajati saritori, entuziasti, proactivi si cu principii solide. Beneficiile oferite angajatilor sunt cele care va vor ajuta sa eliberati cele mai bune servicii in cadrul cafenelei pe care o conduceti si va trebui sa nu faceti rabat de la aceste modalitati de a va motiva angajatii. Oferiti bonusuri, gratuitati, cadouri, comisioane si veti observa cum calitatea serviciilor oferite creste indiscutabil de mult.
5. Eliminati din meniu si din inventar orice produs care nu inregistreaza vanzari profitabile. In aceste conditii nu veti mai pierde bani cu achizitionarea lor, cu stocarea lor si cu irosirea spatiului din meniu.
6. Spatiul din meniu trebuie folosit pentru a scoate in evidenta produsele care va intorc cel mai mare profit atunci cand sunt comandate. Fiecare cafenea si chiar fiecare afacere detine produse mai profitabile, produse de umplutura si produse nerentabile. Valorificati spatiul meniurilor pentru a va determina clientii sa acorde atentie anumitor produse in defavoarea altora.
Puteti sa aflati informatii complete referitoare la demararea si administrarea unei cafenele aici!
Articole conexe
10+ idei de afaceri pentru cupluri
de Bianca TilaAfaceri in domeniul fast-food. Clientela asigurata 7 zile din 7
de Idei de afaceriAfacerile cresc in 2023. Piata romaneasca de cafea out of home se ridica la 600 de milioane de euro
de Bianca TilaCifra de afaceri din comertul cu autovehicule a inregistrat cresteri
de Bianca TilaAboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de AFACERI 2024
- Colectia de Idei de Afaceri
- 24 de idei inedite pe pietele din S.U.A. si Europa de Vest
- Birouri inchiriate cu ora
Afaceri la cheie
- NOU: Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes
- Vrei sa-ti deschizi propria AFACERE? Venim in ajutorul tau: descopera 14 IDEI de afaceri inedite!
- Secretele comertului ONLINE iti sunt, in sfarsit, dezvaluite! Porneste propria ta afacere online
- Afacerea momentului: vanzarile pe Amazon! 9 motive pentru comert online prin platforma Amazon:
- Oferta zilei: Reducere de pana la 25% si Transport Gratuit