Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

6 sfaturi utile pentru succesul cafenelelor

59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cafenelele sunt afaceri extrem de profitabile atunci cand sunt conduse de antreprenori inteligenti care denota multi-functionalitate si un nivel ridicat de flexibilitate si creativitate. Exista cateva reguli care ne ajuta sa ajungem la profitabilitate in aceste afaceri, la profitabilitate indelungata si stabila. Riscurile in afacerile de administrare a unei cafenele sunt numeroase si ele pot fi combatute cu usurinta cand sunt implementate strategii gandite alaturi de profesionisti.

Iata 6 sfaturi utile pentru succesul cafenelelor:

1.    Asigurati servicii aditionale fata de servirea bauturilor de baza de cafea. Aduceti in meniuri si produse de patiserie, produse de cofetarie, sandwich-uri si alte produse care se potrivesc cu profilul cafenelei pe care o detineti.

2.    Asigurati suport wireless pentru clientii cafenelei dvs. Majoritatea clientilor vor dori sa isi acceseze e-mail-urile sau, pur si simplu sa surfeze pe internet in timp ce isi beau cafeaua.

3.    Asigurati spatii separate pentru fumatori si pentru nefumatori. De foarte multe ori nefumatorii vor respinge ideea de a-si savura cafeaua intr-un mediu pe care nu il suporta.

4.    Asigurati-va ca ati recrutat angajati saritori, entuziasti, proactivi si cu principii solide. Beneficiile oferite angajatilor sunt cele care va vor ajuta sa eliberati cele mai bune servicii in cadrul cafenelei pe care o conduceti si va trebui sa nu faceti rabat de la aceste modalitati de a va motiva angajatii. Oferiti bonusuri, gratuitati, cadouri, comisioane si veti observa cum calitatea serviciilor oferite creste indiscutabil de mult.

5.    Eliminati din meniu si din inventar orice produs care nu inregistreaza vanzari profitabile. In aceste conditii nu veti mai pierde bani cu achizitionarea lor, cu stocarea lor si cu irosirea spatiului din meniu.

6.    Spatiul din meniu trebuie folosit pentru a scoate in evidenta produsele care va intorc cel mai mare profit atunci cand sunt comandate. Fiecare cafenea si chiar fiecare afacere detine produse mai profitabile, produse de umplutura si produse nerentabile. Valorificati spatiul meniurilor pentru a va determina clientii sa acorde atentie anumitor produse in defavoarea altora.

Puteti sa aflati informatii complete referitoare la demararea si administrarea unei cafenele aici!




Tags: cafeneleafaceri de succesafaceriafaceri profitabile

Urmareste-ne pe Google News

Ghiduri practice


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2025








[x]