Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Branding de top pentru afaceri mici in 3 intrebari inteligente

de Maria Nicutar 10 Oct. 2011 4080
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Prima intrebare pe care multi potentiali antreprenori si-o vor pune va fi: „Exista branding pentru afaceri mici?”. Exista si este mai mult decat vital pentru afacerile mici si profitabile sa investeasca in branding, in strategiile de popularizare a unei afaceri in randul audientei sale.

Branding-ul presupune costuri care nu sunt intotdeauna uriase. Cu toate acestea, investitiile in implementarea unei strategii de branding pentru mici afaceri nu trebuie ignorate.

Chiar daca ne costa, branding-ul pentru mici afaceri vine cu un set aparte de avantaje adaugate pentru un mers mai lin in mediul business, pentru proiectarea unei inertii benefice pe baza careia se vor lua numeroase decizii de achizitionare din partea audientei potrivite.

Iata si 3 intrebari cheie pe care sa vi le auto-adresati in momentul in care cochetati cu ideea de branding pentru micile dvs afaceri:

1.    Merita afacerile mele sa se transforme in brand? Cu alte cuvinte, trebuie sa va intrebati cat de profitabile sunt micile dvs afaceri, cat potential de dezvoltare detin, cat de memorabile sunt serviciile si produsele pe care le detineti in portofoliu. Trebuie sa stabiliti care este audienta de care beneficiati si ce niveluri doriti sa acaparati in viitor alaturi de un brand pentru afacerile dvs.

2.    Ce mesaj voi comunica audientei micii mele afaceri si cum vrem sa fim perceputi de consumatori? Mesajul transmis si perceptia clientilor noastri sunt de baza in branding. Fiecare mare companie detine un mesaj clar care insumeaza totalitatea valorilor si principiilor in functie de care ele se ghideaza in mediul business.

In functie de acest mesaj trebuie sa va stilizati si grafica, si logo-ul, si campaniile de marketing si de advertising pentru o sincronizare optima intre promisiune si rezultatele oferite.

3.    Ce buget avem la dispozitie pentru a ne transforma micile afaceri in branduri de top? Bugetul este marea problema pentru multi detinatori de afaceri mici. De unde luam banii? Cati bani luam? Ne vor ajunge? Cat vor suferi afacerile noastre de pe urma acestor influxuri de capital necesare transformarii lor in branduri? Stabiliti clar care sunt asteptarile dvs si care este nivelul bugetului disponibil pentru „brandizarea” afacerilor pe care le detineti.




Tags: brandafaceriafaceri miciafaceri mici brandingbrandingbranding afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Strategii de marketing: Care este rolul lor si cum te ajuta sa-ti cresti afacerile

de Bianca Tila
15 Feb 2024
"Arta si stiinta de a vinde" a devenit o definitie simpla pentru marketing, atunci cand Philip Kotler a incercat sa explice acest proces. Marketingul...

Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 6,8%

de Bianca Tila
13 Apr 2023
In primele doua luni ale anului curent, cifra de afaceri din industrie a crescut, comparativ cu perioada asemanatoare a anului trecut, in termeni...

Afaceri de sezon. Decoratiuni pentru Craciun

de Idei de afaceri
04 Dec 2023
Iti doresti sa creezi pentru familia si copiii tai o atmosfera de neuitat cu ocazia sarbatorilor de iarna? Esti talentat si creativ si vrei sa faci...

Stand mobil de sucuri naturale. Afaceri sanatoase

de Idei de afaceri
02 Nov 2022
Pe aleile parcurilor bucurestene (Cismigiu, Carol, tineretului etc.) intreprinzatori ingeniosi desfasoara o afacere extrem de simpla si de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]