Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Branding de top pentru afaceri mici in 3 intrebari inteligente

61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Prima intrebare pe care multi potentiali antreprenori si-o vor pune va fi: „Exista branding pentru afaceri mici?”. Exista si este mai mult decat vital pentru afacerile mici si profitabile sa investeasca in branding, in strategiile de popularizare a unei afaceri in randul audientei sale.

Branding-ul presupune costuri care nu sunt intotdeauna uriase. Cu toate acestea, investitiile in implementarea unei strategii de branding pentru mici afaceri nu trebuie ignorate.

Chiar daca ne costa, branding-ul pentru mici afaceri vine cu un set aparte de avantaje adaugate pentru un mers mai lin in mediul business, pentru proiectarea unei inertii benefice pe baza careia se vor lua numeroase decizii de achizitionare din partea audientei potrivite.

Iata si 3 intrebari cheie pe care sa vi le auto-adresati in momentul in care cochetati cu ideea de branding pentru micile dvs afaceri:

1.    Merita afacerile mele sa se transforme in brand? Cu alte cuvinte, trebuie sa va intrebati cat de profitabile sunt micile dvs afaceri, cat potential de dezvoltare detin, cat de memorabile sunt serviciile si produsele pe care le detineti in portofoliu. Trebuie sa stabiliti care este audienta de care beneficiati si ce niveluri doriti sa acaparati in viitor alaturi de un brand pentru afacerile dvs.

2.    Ce mesaj voi comunica audientei micii mele afaceri si cum vrem sa fim perceputi de consumatori? Mesajul transmis si perceptia clientilor noastri sunt de baza in branding. Fiecare mare companie detine un mesaj clar care insumeaza totalitatea valorilor si principiilor in functie de care ele se ghideaza in mediul business.

In functie de acest mesaj trebuie sa va stilizati si grafica, si logo-ul, si campaniile de marketing si de advertising pentru o sincronizare optima intre promisiune si rezultatele oferite.

3.    Ce buget avem la dispozitie pentru a ne transforma micile afaceri in branduri de top? Bugetul este marea problema pentru multi detinatori de afaceri mici. De unde luam banii? Cati bani luam? Ne vor ajunge? Cat vor suferi afacerile noastre de pe urma acestor influxuri de capital necesare transformarii lor in branduri? Stabiliti clar care sunt asteptarile dvs si care este nivelul bugetului disponibil pentru „brandizarea” afacerilor pe care le detineti.




Tags: brandafaceriafaceri miciafaceri mici brandingbrandingbranding afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Ghiduri practice


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton
Citeste Raportul Special GRATUIT
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2025. 5 idei de profit maxim
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2025








[x]