Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 angajati pe care ii poti concedia de astazi!

de Adela Simonescu 10 Mai. 2013 2866
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Exista o serie foarte larga de oameni pe care nu ii vrem in preajma noastra si nici in companiile pe care noi incercam sa le aducem cat mai sus! Si este total natural sa incercam sa atragem in firmele si companiile noastre doar oameni de calitate, doar profesionisti care ne pot sprijini in incercarea de a atinge cote cat mai inalte de profitabilitate.

Haideti sa descoperim si care sunt acele tipuri de angajati pe care ar trebui sa ii concediem, conform INC:

1. Cei care fac probleme in companie.
Da, cu totii gresim, insa atunci cand pagubele produse sunt mai mari decat castigurile aduse unei companii, este cazul sa spunem stop!

2. Cei care promit mai mult decat ofera! Da, si in aceasta categorie se regasesc multe persoane. Este esential sa le aratati faptul ca lucrurile nu trebuie sa fie astfel, ci invers.

3. Cei care nu stiu sa se poarte cu un client sunt si ei angajati care pot parasi compania cat mai rapid. Nu trebuie sa va patati reputatia pentru un angajat care nu intelege conceptul de customer service!

4. Nu sunt capabili sau dornici sa isi indeplineasca sarcinile pe care le-au primit de la bun inceput!

5. Nu sunt punctuali si nu se tin de cuvant intotdeauna. Uneori fac ce au promis si uneori te lasa cand ti-e lumea mai draga. Uneori se ocupa de sarcini fara sa intarzie si alteori trebuie sa ii astepti mult mai mult decat ti-ai fi imaginat ca este posibil. Poti elimina din companie angajatii in care nu poti avea incredere.

6. Cei care par pusi pe fapte "grele" pot fi si ei eliminati cat mai rapid. Sunt angajatii care stau cu jumatate de minte la munca si cu cealalta jumatate la ocazia perfecta pentru un proces.

7. Si angajatii care ignora regulile de conduita pot fi eliminati cu rapiditate. Un angajat care minte, un angajat care nu isi respecta superiorii sau colegii, un angajat care foloseste informatii din companie pentru propriul lor uz ... iata cateva exemple de angajati pe care puteti sa ii eliminati!

sursa foto: www.sxc.hu


Tags: angajati de concediatconcediere angajatiangajati nefolositori

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]