Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sallie Krawcheck, despre echipa perfecta: "Cauta oameni care te fac sa te simti oarecum neconfortabil"

de Maria Nicutar 27 Sep. 2013 3187
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cand recrutam, aceasta este una dintre regulile de aur de care trebuie sa tinem cont, conform lui Sallie Krawcheck, fost presedinte Global Wealth Management, Bank of America Corp.

Subiectul recrutarii de personal reprezinta unul mereu fierbinte pentru antreprenori, specialisti HR, headhunteri si manageri de departamente. Niciodata nu poti sa afirmi ca ai toti angajatii necesari in compania pe care o reprezinta. Pur si simplu, niciodata nu avem indeajuns de multe talente, acestea reprezentand combustibilul care da viteza unei afaceri in mediul business.

"Nu caut sa pun cea mai buna persoana la jobul in cauza. In shimb, caut sa formez echipa cea mai buna... si acesta poate fi un exercitiu foarte diferit.

... O mai mare diversitate de gandire, perspectiva si background s-a descoperit ca fiind punctul de pornire pentru inovatie mai solida si rezultate financiare superioare."

Mai mult, Sallie Krawcheck evidentiaza faptul ca pentru ca procesul de recrutare sa se finalizeze cu rezultate exceptionale, cauta persoane care o fac sa se simta "intr-un fel neconfortabil. Caut persoane diferite fata de mine, cu pareri diferite fata de ale mele, care detin arii de expertiza diferite de cele pe care le detin eu. Caut oameni ce detin calitati si background-uri care sa fie aditionale - nu aceleasi - cu cele intalnite in echipa.", noteaza Sallie Krawcheck, citata de BusinessInsider.

Iata un punct de vedere pe care multe persoane il pierd din atentia lor. In mod natural, cautam sa ne asociem si sa stam in preajma celor care ne seamana, celor care ne impartasesc viziunea, opiniile, regulile si chiar principiile de viata. In sens real, cand discutam despre viata profesionala, lucrurile nu trebuie sa stea asa, ci tocmai invers.

In consecinta, cautati diversitate, cautati oameni care va pot scoate din cercul in care ati invatat sa va invartiti. Este mai greu pentru superiorii care tin la ego-ul lor, pentru sefii orgoliosi si care nu considera normal un subordonat care ii contrazice. Dar este esential pentru ca mediul de lucru sa ramana mereu viu, mereu activ, mereu gata sa ofere conditii exceptionale de lucru!

Sa aveti succes si afaceri profitabile!

sursa foto: www.sxc.hu


Tags: angajatirecrutareangajareangajati

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Masurile anuntate de premierul Orban pentru afaceri si angajati

de Florin Amariei
19 Mar 2020
Sedinta de guvern de miercuri s-a intins pana la 3 dimineata. Joi, la ora 10, au fost anuntate masurile pentru afaceri si angajati pregatite de...

Top 3 reguli de aur pentru motivarea angajatilor tai!

de Ilinca Dobrescu
06 Ian 2014
Angajatii nemotivati te costa mult, mai mult decat iti imaginezi. Pastrand in companie angajati lipsiti de motivatie, poti sa vizualizezi cum nivelul...

Ajuta-ti angajatii sa faca fata plangerilor din partea clientilor!

de Adela Simonescu
30 Iul 2013
Clientii nostri sunt stapanii nostri, insa ei nu ar exista daca nu am avea angajati. Si angajatii sunt valorosi si in ei investim sume banesti...

Top 3 angajati care merita o promovare!

de Maria Nicutar
20 Iun 2013
Exista angajati care merita promovati si angajati care inca nu sunt pregatiti pentru un astfel de pas in activitatea lor profesionala. Pentru cei...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]