Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele 4 legi de aur ale start-up-urilor de afaceri profitabile

de Ilinca Dobrescu 01 Oct. 2011 3945
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Adevarul este ca de la bun inceput si in mare masura, ne decidem profitabilitatea si potentialul de a avea success a afacerilor noastre. Le imprimam o traiectorie si incercam sa o pastram neschimbata in incercarea de a ne urmari viziunea. Cu toate acestea, nu toate afacerile se dovedesc de succes, profitabile sau macar rentabile. Iata 4 legi de aur pe care ar trebui sa le urmam pentru un start-up corect de afaceri cu potential mare:

1.    Afacerile profitabile au nevoie de un plan! Acest lucru l-ati mai auzit de cateva zeci, sute sau mii de ori si veti continua sa il auziti, intrucat nu multi sunt cei care nu se bazeaza pe un plan de afaceri in proiectele pe care le intreprind.

Planul de afaceri ar trebui sa va dicteze urmatorul pas, sa va spuna in ce punct va aflati si incotro trebuie sa o luati, cati bani va permiteti sa investiti si in ce proiecte se merita sa investiti pentru bunul mers al afacerii dvs. Daca vreti, planul de afaceri bine pus la punct de profesionisti si consultant, poate fi privita ca biblie sau busola pentru afacerile pe care le detineti.

2.    Afacerile profitabile au nevoie de un anumit nivel de expertiza si de profesionisti care sa va ajute pe dvs, ca detinator al afacerii. Nu incercati sa faceti totul pe cont propriu si delegati sarcinile care nu au cu adevarat nevoie de prezenta dvs.

3.    Banii! Nu totul se reduce la bani, insa aceasta coordonata este una extrem de importanta pentru un start-up corect de afaceri. Alaturi de un profesionisti va trebui sa estimati cat mai aproape de realitate care este suma care va trebuie pentru a va pune pe picioare afacerile si pentru a le sustine pana cand acestea vor incepe sa ofere profit si sa functioneze fara sa le sprijiniti cu influx regulat de capital.

4.    Motivatia. Multi aud de motivatie si au impresia ca toti avem motivatie intr-un anumit sens si deci toti putem sa demaram si sa consolidam afaceri dintr-o pocnitura de deget. Adevarul este ca multi suntem motivati de elemente gresite si nu avem o viziune corecta si bine definita pe marginea careia sa lucram pentru bunul mers al afacerii noastre.

Motivatia trebuie sa fie puternica si bordata de entuziasm si pasiune, de sacrificiu de sine sustinut in mod constant. Veti avea de furca cu multe aspecte ale afacerii dvs si nu vor fi doar momente placute la orizont. Doar cu motivatie veti reusi sa treceti peste dificultati si sa ajungeti sa va savurati succesul de care se vor bucura afacerile dvs.




Tags: afaceriplan de afaceriafaceri profitabile

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Rentabilitatea intreprinderii. Cum pot masura succesul afacerii mele

de Bianca Tila
17 Apr 2024
Viata de business nu se refuza doar la a comercializa un produs, ci are in compozitia sa elemente cheie, strategii de marketing, evaluarea ideii de...

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Feb 2023
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]