Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Elemente importante pentru un start-up excelent de idei de afaceri profitabile

de Ilinca Dobrescu 24 Oct. 2011 3733
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Punerea in aplicare a unei idei de afaceri nu este niciodata simpla. Multi ar spune ca este mult prea complicata si foarte numerosi sunt cei care isi abandoneaza proiectele la care viseaza de atat de mult timp din aceasta cauza. Iata cateva elemente vitale pentru un start-up excelent de idei de afaceri profitabile, elemente pe care sa va concentrati pentru a va organiza putin mai bine:

1. Ideile de afaceri profitabile sunt mai simplu de pus in practica atunci cand ne-am consultat cu un expert in mediul business. Prezentati-va ideile de afaceri si incercati sa lucrati pe marginea lor pentru a le aduce intr-o forma mai perfectionata, mai simplu de asimilat si pus in practica.

Verificati-va competitia, cercetati terenul si aflati ce solutii exista deja pe piata si cum puteti dvs sa imbunatatiti situatia. Adaugati elemente noi, originale, inovative si stilizati-va ideile de afaceri pana in punctul in care puteti considera, in mod concret, ca va devansati competitorii din afaceri.

2. Ideile de afaceri profitabile sunt mai viabile atunci cand detinem deja modalitati corecte si avantajoase de finantare. Incercati intotdeauna sa economisiti sume importante de bani si nu va rezumati la imprumutul intregii sume de care aveti nevoie pentru a va pune in aplicare ideile de afaceri, oricat de profitabile vi s-ar parea.

Este recomandat sa imprumutati sume cat mai mici de bani pentru a nu suporta dobanzi care sa va ingreuneze mersul in afacerile dvs si va trebui sa detineti si un plan de afaceri solid. Pe baza acestuia veti dobandi sanse crescute de cooptare de fonduri banesti necesare.

3. Ideile de afaceri profitabile sunt mai usor de pus in practica atunci cand detinem anumite specializari potrivite. Specializarile nu trebuie intotdeauna sa se potriveasca cu domeniul in care ne demaram ideile de afaceri, insa este de preferat.

De asemenea, in cazul in care va alegeti idei de afaceri pentru care nu detineti specializare, puteti sa va orientati catre formarea unei echipe solide alaturi de care sa porniti la drum. Alegeti profesionisti pregatiti si cu experienta, in care aveti incredere si nu faceti rabat de la investitiile necesare in ei.


Tags: afaceriidei de afaceriafaceri profitabileidei afaceriplan de afaceristart up afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Rentabilitatea intreprinderii. Cum pot masura succesul afacerii mele

de Bianca Tila
17 Apr 2024
Viata de business nu se refuza doar la a comercializa un produs, ci are in compozitia sa elemente cheie, strategii de marketing, evaluarea ideii de...

Cum trebuie sa arate un plan de afaceri pentru un salon de infrumusetare

de Bianca Tila
07 Nov 2023
Planul de afaceri nu este un simplu document pe care alegi sa-l faci sau nu in parcursul tau de antreprenor. Planul de afaceri traseaza directia pe...

Afaceri cu melci. Cum poti incepe acest business

de Idei de afaceri
08 Feb 2023
Dupa ce v-ati familiarizat cu notiunile despre viata melcilor, cu procedeele si procesele de crestere a acestora in mediu controlat, acum este...

Strategia antreprenorului in afaceri

de Idei de afaceri
03 Feb 2023
Conform piramidei planificarii, strategia de afaceri sta la baza obiectivelor de afaceri si stabileste modalitatile de realizare a acestora. Ca si...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]