Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Amazon lanseaza Kindle entry-level

de Bianca Tila 14 Sep. 2022 944
Amazon lanseaza Kindle entry-level
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Amazon lanseaza un nou model de Kindle, de data aceasta la un pret mult mai redus. Ebook reader-ul are o noua versiune, care ofera upgrade-uri si face ca versiunile mai scumpe sa iasa din lumina, potrivit News.ro.

De asemenea, compania a anuntat ca noul dispozitiv Kindle din seria entry-level va fi disponibil de la 1 octombrie. In prezent, modelul poate fi precomandat cu preturi ce incep de la 98 de euro pentru versiunea cu reclame si 110 euro pentru cea fara reclame.
 
De aceasta data, ecranul de 6 inch are 300 ppi, ceea ce il face potrivit pentru o experienta de citire cat mai apropiata de cea oferita de cartile din hartie. De asemenea, fata de celelalte modele, acesta face trecerea la o alimentare pe USB-C. 
 
Schimbarea aduce doua mari avantaje, utilizatorul poate folosi un cablu de la un telefon, avand in vedere ca majoritatea telefoanelor din ultimii ani sunt dotate cu acest format, si USB-C creste si viteza de incarcare. In prezent, o incarcare completa de la priza dureaza doar doua ore, in timp ce una de la portul USB al unui PC dureaza in jur de patru ore.
 
In cazul noului model, utilizatorii vor observa si o autonomie imbunatatita. Bateria ar trebui sa dureze pana la sase saptamani in conditiile in care wireless-ul este dezactivat, luminozitatea este data la nivel 13 si se foloseste o jumatate de ora pe zi, sustine producatorul.
 
Spatiul de stocare a fost dublat si are in prezent 16GB. Astfel, este suficient pentru a stoca mai multe mii de carti in format electronic.
 
Cu ocazia lansarii noului model, producatorii au adus pe piata si o varianta pentru copii, care costa de la 121 de euro. Aceasta versiune are aceleasi dotari tehnice, insa vine cu un abonament Amazon Kids+ pe un an, oferind acces la o librarie diversa pentru cei mici.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: amazonkindleentry-level

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]