Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cargus a crescut cu 500%

de Bianca Tila 22 Iul. 2022 969
Cargus a crescut cu 500%
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cu ajutorul serviciilor de curierat pe baza de abonament, Cargus a reusit sa inregistreze o crestere de cinci ori mai mare fata de finalul anului precedent, conform unui comunicat de presa.

Abonamentele Cargus pentru magazinele online au afisat cresteri in perioada aprilie - iunie 2022, fata de lunile anului precedent octombrie - decembrie 2022.
 
Companiile au ales intr-o marja de 58% sa incheie un abonament de livrari pe o perioada de 24 de luni cu Cargus. De asemenea, peste 20% dintre acestea au optat pentru pachetele cu 100, respectiv 200 de colete trimise pe luna, potrivit sursei citate.
 
"Inovam si ne adaptam constant la nevoile companiilor. Am lansat abonamentul cu livrari incluse din dorinta de a fi un partener pentru antreprenorii din e-commerce, care au nevoie de o predictibilitate mai mare asupra costurilor, inclusiv cele de curierat, si de suport pentru a-si putea continua activitatea. 
 
La nivel international, vedem deja un interes crescut pentru servicii pe abonament, atat din partea cumparatorilor, cat si din partea companiilor. Ma bucur ca produsul a fost imbratisat de mii de companii si ca, in felul acesta, contribuim la dezvoltarea industriei de e-commerce", a declarat Olivier van Houtte, CEO Cargus.
 
Printre ompaniile care au ales sa achizitioneze abonamente Cargus, acestea activeaza in industrii precum FMGG (43%), transport si logistica, automobile, fashion si constructii. De asemenea, cele mai multe companii isi desfasora activitatea comerciala in locatii precum Bucuresti, Cluj, Timisoara, Ploiesti si Targu Mures.
 
Potrivit unei analize, 40% dintre coletele expediate de comerciantii cu abonament Cargus au avut ca destinatie de livrare clienti din Bucuresti, Cluj, Timisoara si Constanta.
 
Recent, compania de curierat a lansat o noua optiune destinata firmelor si companiilor. Acestea pot expedia colete la preturile avantajoase. In acest sens, abonamentul reduce costurile de expeditie pentru comercianti si antrepenori, fiind stabilit un pret fix pe toata perioada constractului (12 sau 24 de luni). Acest avantaj se aplica tuturor coletelor de pana la 20 kg, fara suprataxe sau taxa de combustibil. 
 
Costurile de livrare devin competitive si avantajoase pentru antreprenorii ce isi desfasoara activitatea in e-commerce.
 
Abonamentul lunar este in beneficiul companiilor, putand sa trimita de la 20 la 200 de colete lunar, cu un pret de inceput de 9,90 lei per trimitere. In ceea ce priveste reteaua de peste 750 de puncte SHIP&GO, pretul poate fi si de 6,42 lei per colet, potrivit comunicatului.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: carguscuriercrestere cargus

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]