Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cupio a inregistrat 15 milioane de euro ca cifra de afaceri

de Bianca Tila 19 Mai. 2022 1136
Cupio a inregistrat 15 milioane de euro ca cifra de afaceri
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cupio se bucura de o popularitate tot mai mare, atat la nivel national, cat si la nivel international. In 2021, Cupio a incheiat cu o cifra de afaceri de 15 milioane de euro, iar in primul trimestru al anului 2022 tendinta de crestere este pastrata.

Cupio este un brand romanesc, infiintat in 2012 ce se ocupa cu comercializarea produselor de manichiura si ingrijire personala. De asemenea, este un important furnizor de cosmetice profesionale, atat pentru piata din Romania, cat si pentru cea internationala.
 
Compania a deschis in aceasta perioada aproximativ 21 de magazine in noi in Romania. Cupio a devenit repede indragit, iar astazi se bucura de rolul sau ca furnizor principal. Acest business furnizeaza cosmetice pentru saloanele de infrumusetare din tara. Pe plan international, produsele ajung prin intermediul principalilor distribuitori autorizati din Italia, Germania, Belgia si Danemarca.
 
"Chiar daca, la nivel de cifre, anul pandemiei a aratat bine, asta nu inseamna ca provocarile au lipsit. Pandemia si-a pus amprenta atat in ceea ce priveste comportamentul de cumparare, cat si in ceea ce priveste bugetul de investitii si nevoia de regandire a businessului", a declarat Razvan Stefanescu, Director General al Cupio.
 
Investitia initiala in acest business a fost de 10.000 de euro in platforma dedicata. Raluca si Razvan Stefanescu sunt fondatorii care au lansat Cupio cu produse si instrumente profesionale pentru realizarea manichiurii, accesorii, produse pentru machiaj si ingrijirea corpului. La inceput, afacerea era axata pe comercializarea ojelor si lacurilor pentru unghii, dar si pentru produse de ingrijire a corpuilui. Odata cu dezvoltarea portofoliului de produse si servicii oferite clientilor au dobandit o notorietate din ce in ce mai mare.
 
Primul magazin de tip insula a fost deschis la Arad, ceea ce a produs si a facilitat intrarea brand-ului in saloanele de frumusete. Acolo, Cupio comercializa lacuri de unghii clasice, geluri UV, oje semipermanente, instrumente de manichiura si aparaturi indispensabile pentru tehnicienii de unghii.
 
Cupio s-a bucurat de o crestere organica, ajungand dupa primul an la sapte angajati, trei magazine fizice si o cifra de afaceri de 120.000 de euro. In prezent, la 10 de lansarea pe piata, compania ajuns sa inregistreze o cifra de afaceri de 15 milioane de euro.


 
"Cunoscut de la inceput ca principal furnizor de produse pentru manichiura, Cupio a continuat pe parcursul anilor cu diversificarea gamei de produse. Astfel, in 2016 a inceput sa lucreze la dezvoltarea liniei de make-up, odata cu lansarea genelor false Cupio Lash. Imediat dupa, a introdus in portofoliu alte zeci de alte produse profesionale pentru machiaj - palete de farduri, rujuri si creioane de buze, produse pentru machiajul sprancenelor si pensule profesionale", scrie Bursa.ro.
 
La aproximativ un deceniu de la infiintarea companiei, Cupio detine 21 de magazine in orasele mari din Romania, precum Bucuresti, Timisoara, Constanta, Cluj-Napoca, Iasi, Suceava, Targoviste, Brasov, Sibiu, Arad, Craiova, Ploiesti si Galati.
 
"Extinderea internationala este un alt vis care prinde contur tot mai mult, astfel ca in prezent produsele Cupio sunt comercializate in tari precum Germania, Italia, Danemarca, Belgia, prin intermediul distribuitorilor autorizati.
 
De asemenea, un obiectiv deosebit de important pentru anul 2022 este lansarea site-ului international Cupio, care va fi disponibil in limba engleza si prin intermediul caruia produsele brandului vor putea fi comandate de pretutindeni", conform Bursa.ro.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: cupiocifra de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Zentiva: Cifra de afaceri creste

de Bianca Tila
01 Sep 2022
Zentiva a inregistrat o cifra de afaceri de 553,8 milioane de lei in semestrul I din acest an. Comparativ cu anul trecut, acum este in crestere cu...

Dacia inregistreaza o crestere la cifra de afaceri

de Bianca Tila
20 Mai 2022
Automobile Dacia S. A. este cel mai mare exportator de pe piata locala. Acesta a revenit pe plus in 2021, inregistrand o cifra de afaceri de 21,4...

INS: Cifra de afaceri din comertul cu ridicata inregistreaza cresteri de 31,2%

de Bianca Tila
18 Mai 2022
Comertul cu ridicata inregistreaza cresteri la cifra de afaceri in termeni nominali in perioada 1 ianuarie - 31 martie 2022. Comparativ cu 2021, acum...

Cum au lansat doi tineri o afacere cu costume la comanda. Astazi au o cifra de afaceri de 300.000 euro

de Alina Constantinescu
22 Sep 2017
Alexandru Maracine si Sergiu Maximov sunt prieteni din liceu. S-au inscris apoi la Politehnica, au realizat ca nu isi doresc pe viitor sa fie...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]