Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fratii Paval cumpara 30% din Farmacia Tei si Bebe Tei

de Bianca Tila 12 Apr. 2022 1056
3.5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Fratii Paval, fondatorii Dedeman cumpara 30% din reteaua Farmacia Tei si Bebe Tei. Afacerile controlate de Roxana Maftei si Irina Cuibotaru au generat in anul 2020 o cifra de 1,1 miliarde de lei. Imperiul cladit de cele doua antreprenoare este un succes romanesc in industria de retail.

„InvestiČ›ia fratilor Paval in Grupul Tei ne va ajuta sa putem oferi serviciile noastre unui numar mult mai mare de clienti din Romania. Dincolo de capacitatea financiara de care dispune, Paval Holding va contribui cu experienta sa in dezvoltarea unei retele de magazine fizice, precum si expertiza in materie de gestiune financiara performanta. Prin acest parteneriat Grupul Tei isi propune sa treaca la urmatoarea etapa din evolutia sa beneficiind cat mai mult de know-how-ul, capacitatea de scalare, dar si de soliditatea financiara pe care Paval Holding le aduce“, spune Roxana Maftei.
 
Cele doua afaceri de familie, Bebe Tei si Farmacia Tei, fac parte dintr-un lant de distributie pentru produse farmaceutice cu o experienta de peste 26 de ani. In cadrul Farmaciei Tei a fost infiintat Bebe Tei, in anul 2011. Pentru acest proiect s-a mers pe ideea comercializarii produselor destinate beblusilor. 
 
Portofoliul celor doua afaceri este vast, Farmacia Tei continand peste 35.000 de produse, iar magazinele Bebe Tei comercializand peste 25.000 de produse. In schimb, locul pentru cel mai mare retailer local de bricolaj il mentine Dedeman cu o cifra de afaceri de putin peste 9 miliarde de lei (de la 8,2 miliarde lei in anul precedent). Profitabilitatgea neta este de 1,4 miliarde de lei (1,28 miliarde lei in 2019). Fratii Paval au construit din Dedeman cea mai mare companie antreprenoriala din tara, urmand sa isi diversifice investitiile. In prezent, au investit cele mai mari sume in sectorul imobiliar, cheltuind circa 200 de milioane de euro pe complexul de birouri The Bridge. Aceasta este cea mai mare tranzactie din istoria pietei imobiliare romanesti. De asemenea, fratii Paval se bucura de un contract incheiat cu omul de faceri, Ionut Dumitrescu, si cu firma acestuia, Element Indutrial. Prin acest parteneriat se dezvolta si vand parcuri industrial-logistice langa orase mari din tara. 
 
Planurile proprietarilor Dedeman nu se termina, acestia doresc sa dezvolte un nou proiect imobiliar mixt multianual. Este primul de acest gen pentu acestia si il vor amplasa in nordul orasului Bacau, pe malul raului Bistrita. Totodata, acestia au in plan restaurarea casei negustorului Nicolae Hlebnikian, din centrul Bucurestiului, pentru folosirea acesteia ca sediu pentru companiile holdingului Paval. Achizitia i-a costat circa 5 milioane de euro. 


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: fratii pavalfarmacia teibebe tei

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.5 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]