Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fratii Paval cumpara noul sediu Booking

de Bianca Tila 01 Nov. 2022 740
Fratii Paval cumpara noul sediu Booking
4.63 din 4 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Fratii Paval, proprietarii Dedeman, au ajuns la un acord cu fratii libanezi Johny si Juhad Jabra, proprietarii dezvoltatorului imobiliar Forte Partners. Fratii Paval au achizitionat prima cladire a complexului de birouri U Center, din cartierul bucurestean Tineretului.

In acest sens, achizitia proprietarilor Dedeman consta intr-o cladire de birouri ce este inchiriata 100% catre companii precum Booking Holdings, Endava, Lensa, Up Romania, BT, Neuroaxis, DCS plus.
 
De asemena, pretul este estimat la aproximativ 90 de milioane de euro, conform surselor Profit.ro din piata imobiliara.
 
Dupa ce tranzactia se va incheia, fratii Paval vor deveni primii clienti si pentru a doua faza, dupa modelul tranzactionarii complexului The Bridge. In ceea ce priveste valoarea intregului complex, aceasta este estimata la peste 170 de milioane de euro. Dezvoltatorul U Center a mentionat ca valoarea de piata a complexului este de 200 de milioane de euro.
 
Fratii Paval isi continua extinderea. Acestia urca de pe locul cinci direct pe locul trei in clasamentul celor mai mari proprietari de spatii pentru birouri din Romania.  
 
Noul sediu achizitionat este a doua tranzactie dintre cei doi jucatori. Primul contract dintre acestia a reprezentat un record de 200 de milioane de euro platit pentru complexul The Bridge din Bucuresti. In conditiile in care se definitiveaza anul acesta tranzactia noului sediu, aceasta va fi a doua ca marime din 2022. 
 
De asemenea, planurile fratilor Paval nu se termina. Acestia sunt in negocieri exclusive pentru achizitionarea intregului portofoliu din Romania al investitorului austriac CA Immo, evaluat la peste 400 de milioane de euro. 
 
In acest sens, definitivarea tranzactiei are ca termen sfarsitul acestui an. Prin incheierea tranzactiei, fratii Paval se vor muta pe locul doi in topul marilor proprietari de birouri.
 
In ceea ce priveste cladirea de birouri U Center, aceasta este pozitionata pe o suprafata de aproximativ 18.000 de matri patrati. Forte Partners a finalizat dezvoltarea primei cladiri cu o suprafata de 32.800 metri patrati. Principalii chiriasi ai cladirii sunt Endava (12.500 metri patrati), Booking (8.000 metri patrati) si UP Romania (2.400 de metri patrati).


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: fratii pavalpaval holdingsdedemanforte partners

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.63 din 5 - 4 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]