Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Google lanseaza un nou Chromecast

de Bianca Tila 23 Sep. 2022 768
Google lanseaza un nou Chromecast
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Chromecast este cel mai nou stick de streaming cu care Google se poate lauda. Acesta este cel mai ieftin pe pana acum, potrivit News.ro.

Chromecast with Google TV (HD) este cel mai nou model de acest tip creat de Google. Costul acestuia este de 30 de dolari, fiind mai ieftin fata de versiunea 4K, care costa 50 de dolari. De asemenea, este mai ieftin si decat primele modele care erau comercializate cu 35 de dolari.
 
Pretul este unul potrivit, avand in vedere facilitatile oferite si contextul economic global, de care multe companii, precum Apple si Sony, au profitat pentru a-si mari preturile la produse. 
 
Acest nou model vine cu o rezolutie de 1080p si este identic cu modelul 4K de 50 de dolari, atat ca design, cat si ca facilitati oferite.
 
Un aspect important este ca noul Chromecast foloseste sistemul de operare Google TV, astfel utilizatorii au la dispozitie o interfata grafica prin care pot accesa continutul video al platformnelor de streaming si local, dar si aplicatii si jocuri disponibile in magazinul oficial de continut.
 
Datorita lui Google TV, abonatii Stadia au acces la jocurile disponibile din cadrul serviciului de streaming cu noul Chromecast. De asemenea, toate platformele majore de streaming video sunt disponibile, de la Disney+ si Netflix, la HBO Max si Prime Video.
 
In pachet este inclusa si o telecomanda care include un buton pentru Google Assistant. Acesta poate fi folosit pentru comenzi vocale, inclusiv cautarea filmelor.
 
In ceea ce priveste Romania, Google nu livreaza oficial Chromecast in tara. Precum modelele anterioare, noul model poate fi adus de comerciantii din piata gri si va fi vandut cu un pret mult mai mare fata de recomandarea producatorului.
 


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: googlegoogle tvchromecast

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]