Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

HEINEKEN Romania anunta intentia de a inceta activitatea de productie a fabricii din Constanta

de Bianca Tila 21 Sep. 2022 796
HEINEKEN Romania anunta intentia de a inceta activitatea de productie a fabricii din Constanta
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

HEINEKEN Romania intentioneaza sa incheie activitatea in fabrica din Constanta, cu aproximatie in septembrie 2023, potrivit unui comunicat de presa remis Bursa.

In timp, elementele capacitatilor de productie si ambalare ale fabricii din Constanta vor fi transferate catre celelalte fabrici din Craiova, Miercurea Ciuc si Ungheni.
 
In ceea ce priveste fabrica din Constanta, aceasta a functionat vreme de cativa ani mult sub capacitate. Astfel, compania a recunoscut faptul ca are nevoie de "cea mai eficienta amprenta de productie" pentru a creste si a investi suplimentar.
 
"Suntem mandri de traditia noastra in fabricarea berii, din Constanta, insa fabrica a functionat mult sub capacitate de cativa ani. Este necesar sa avem cea mai eficienta amprenta de productie pentru a asigura cresterea si investitii suplimentare, pe termen lung. 
 
Vom continua, de asemenea, sa investim semnificativ in cele trei fabrici ramase, pentru a ne sustine ambitia de crestere si dezvoltare durabila, pastrand o prezenta puternica pe piata romaneasca si in comunitatile in care activam. 
 
Cunoastem impactul pe care aceasta decizie il are asupra colegilor nostri din Constanta, ale caror munca si daruire le respectam si le apreciem profund. In acest moment, ne concentram sa ii sprijinim pe colegii nostri in mod corespunzator pe durata acestei tranzitii", sustin reprezentantii HEINEKEN.
 

HEINEKEN Romania

 
Heineken este o companie producatoare de bere. De asemenea, aceasta se inregistreaza pe piata ca cea mai extinsa prezenta din lume. 
 
In cadrul grupului sunt incluse peste 300 de marci bere si cidru internationale, regionale si locale.
 
Compania este prezenta in peste 70 de tari si are peste 80.000 de angajati. In Romania, compania are peste 1.100 de angajati.
 


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: heineken romaniafabrica din constantabere

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Doi intreprinzatori au pus bazele unei afaceri de succes: microfabrica de bere

de Nita Alina
18 Ian 2017
Laurentiu Banescu si Alexandru Geamanu au investit 250.000 de euro in propria fabrica de bere artizanala, in comuna Maneciu-Ungureni. Cei doi...

A renuntat la job si a inceput o afacere cu bere artizanala

de Alina Constantinescu
21 Sep 2016
Berea artizanala este o alternativa naturala la berea industriala. Spre deosebire de cea din comert, are un gust mai bun si numeroase beneficii...

Super idee de afacere - productia de bere traditionala cu livrare la domiciliu!

de Zenobia Badescu
26 Ian 2015
Pasiunea pentru berea nefiltrata si nepasteurizata a stat la baza acestei super- idei de afacere. "Berea noastra este nefiltrata si nepasteurizata",...

O afacere de succes pentru doi tineri antreprenori - berea romaneasca de Zaganu

de Julian Manescu
25 Sep 2014
Laurentiu Banescu - 35 de ani, a lucrat peste 10 ani in diverse companii multinationale, iar Alexandru - 38 de ani, a profesat in domeniul...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]