Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

McLaren intra pe segmentul streetwear

de Bianca Tila 02 Aug. 2022 1022
McLaren intra pe segmentul streetwear
2.5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Grupul McLaren surprinde cu intrarea sa pe segmentul streetwear. Constructorul britanic de automobile sport McLaren Group Ltd. s-a lansat pe piata de incaltaminte sportiva cu pantofi sport in valoare de 450 de dolari perechea.

McLaren a decis aceasta intrare cu scopul de a ajunge la mai multi consumatori prin parteneriate cu firmele de fashion si streetwear, potrivit Agerpres.
 
In acest debut, McLaren a colaborat cu designerul de pantofi sport Athletic Propulsion Labs. Grupul a creat o editie limitata de pantofi sub numele de "HySpeed", in cinci culori, cu elemente de design specifice supercarurilor McLaren.
 
Acest proiect a pornit de la zero, stand in faza de dezvoltare aproximativ doi ani, potrivit responsabililor.
 
In ceea ce priveste pretul, perechea de pantofi va costa 450 de dolari, fiind cea mai scumpa pereche de pantofi sport APL. Comercializarea pantofilor va avea loc in Los Angeles, la magazinul propriu, dar si la retaileri precum Net-A-Porter, Luisa Via Roma, Pedder Group si Leel Shoes.
 
De asemenea, pantofii sport HySpeed sunt cea mai noua tentativa a grupului "in domeniul de fashion prin vanzarea de haine si accesorii care profita de imaginea marcii de supercaruri", scrie Bursa.
 
Constructorul auto nu se afla la prima lansare, in trecut a colaborat si cu designeri precum Belstaff sau Rhude pentru colectii de haine. In prezent, McLaren vinde ochelari de soare in colaborare cu marca SunGod.
 
"Colaborarile sunt lucrul pe care incercam sa il facem, fie ca este vorba de ochelari de soare, pantofi sport sau streetwear", a declarat directorul de marketing de la McLaren, Gareth Dunsmore. Acest efort este destinat sa asigure ca producatorul de supercaruri ramane "important din punct de vedere cultural".
 
In momentul de fata, McLaren nu traieste o perioada fericita, grupul fiind puternic afectat din cauza cererii scazute pentru supercaruri. Aceasta perioada dificila s-a produs din cauza pandemiei si a intarzierilor aparute in lansarea de piata a recentului model, Artura.
 
Compania a reusit sa stranga aproximativ 150 de milioane de dolari de la actionari, luna trecuta. Acestia au fost folositi pentru a-si acoperi necesitatile de lichiditate. Printre actionarii companiei se numara fondul de investitii Ares Management Corp., fondul suveran de investitii din Bahrein Mumtalakat si fondul suveran din Arabia Saudita Public Investment Fund.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: mclarenhyspeedstreetwear

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 2.5 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024








[x]