Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Niveluri record de productie pentru Liberty Galati

de Bianca Tila 13 Apr. 2022 778
Niveluri record de productie pentru Liberty Galati
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Principalul integrant de otel din Romania a anuntat un nivel record de productie anuala, cel mai mare din 2010 pana in prezent. A raportat in anul 2021 un volum total de productie de 2,35 milioane de tone de otel. Furnalul nr. 5 a inregistrat cele mai mari volume de cand a fost pus in functiune, in 1978

Liberty Galati este situat in sud-estul Romaniei, reprezentand cel mai mare combinat integrat din tara si lider in fabricarea produselor siderurgice. In prezent, capacitatea de productie este de 3 milioane de tone de otel cu posibilitatea de cresterea a acesteia.
 
Furnalul nr. 5 are in spate un proiect de modernizare prin care reduce atat consumul energetic al fabricarii fontei lichide, cat si emisiile de carbon. Acesta a produs 2,1 milioane de tone de fonta lichida, cu 13% mai mult fata de anul 2020. Este cel mai inalt nivel atins in ultimii 43 de ani de catrer companie. In 2021, volumul de otel turnat a crescut la 2,3 milioane de tone.
 
Liberty Galati se bucura de o forta de munca de circa 7.000 de oameni si de o capacitate de productie de aproximativ 3 milioane de tone de otel pe an. Compania se adreseaza clientilor din domeniul contructiilor, naval, petrolier, gaze si productiei de energie regenerabila.
 
Din grupul global (Alianta GFG) de companii si investitii detinut de Sanjeev Gupta si familia sa face parte Liberty Steel Group. Acesta impreuna cu ALVANCE Aluminium Group si SIMEC Energy Group formeaza cei trei piloni industriali ai aliantei, ce opereaza independent. GFG Alliance acumuleaza un numar de 35.000 de angajati in 30 de tari si venituri peste 20 miliarde de dolari.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: liberty galatinivel record

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]